Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Το νου σας στο… χέρι σας».



thumbΤο «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 3 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Το νου σας στο… χέρι σας». Στις κρισιμότερες εκλογές μετά τη μεταπολίτευση ψηφίστε ελεύθερα από εκβιαστικά διλήμματα, έτσι ώστε το μήνυμα της κάλπης να ακουστεί σε  όλη την Ευρώπη.
ΑΝΑΛΥΣΗ: 2,5 εκατομμύρια ψηφοφόροι «υπ΄ατμόν» από τον δικομματισμό. Το πολιτικό σύστημα αναζητά νέα ισορροπία και η κοινωνία πειστικές προτάσεις και διέξοδο. (Σελ. 4) 
ΠΑΣΟΚ: Με σωσίβιο διλήμματα και συναίσθημα, ο Βενιζέλος επιχειρεί την ύστατη προσπάθεια να μαζέψει τα αμάζευτα… (Σελ. 6,7)  
ΝΔ: Ξεφτίζει ο μύθος της αυτοδυναμίας όσο πλησιάζουμε στην κάλπη και ο Σαμαράς συνειδητοποιεί ότι θα φτάσει στην πηγή, αλλά θα μείνει διψασμένος… (Σελ. 8,9)
ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ με «αέρα» ανατροπής κερδίζει τις εντυπώσεις. Το ΚΚΕ με προσκλητήριο αισιοδοξεί για άνοδο. (Σελ. 10,16) 
ΤΟΥΡΚΙΑ: Και μέσα σ΄ αυτόν το χαμό η Τουρκία δημοσίευσε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης χάρτες με περιοχές που παραχωρεί για πετρελαϊκές έρευνες εντός της ελληνικής ΑΟΖ, νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου. (Σελ. 48,49) 


ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ:  «Τα όπλα σκοτώνουν την ανάπτυξη»: Οι στρατιωτικές δαπάνες της χώρας και τι θα μπορούσαμε να κάναμε εάν αγοράζαμε λιγότερα όπλα. Ποιες είναι οι ισοδύναμες επενδύσεις. Ποιοι ευρωπαίοι εταίροι μας επωφελήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Αναλυτικά στοιχεία για τους εξοπλισμούς από το 1974 μέχρι και το 2010. Ακόμα: Οι χρυσοθήρες με τις κουκούλες, Από ναρκω-πρωτεύουσα, πράσινη όαση, Δώδεκα γελοιογραφίες για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, Ποδηλάτες- ακτιβιστές για τη διάσωση του κινηματογράφου Άστρον και του κτήματος Δρακοπούλου και Τα κατώτερα παιδιά του πλανήτη.  
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Η Άννα Μάσχα δηλώνει στη συνέντευξή της ότι «Σούπερ ηρωίδες υπάρχουν μόνο στα κόμικς». Ακόμη: Ελληνικός Πολιτισμός στο Διαδίκτυο, Ένα «σπίτι» για τους ξεριζωμένους, Ο Μάιος είναι τζαζ,  Μαι, βουί, «Μαντάμ Σουσού» και ο Χάνιμπαλ «δεσμώτης» του Χίτσκοκ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha