Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Σέξι μακιγιάζ για ξανθές καλλονές



Οκ είσαι ξανθούλα και τώρα ειδικά που καλοκαίριασε θέλεις να αλλάξεις λιγάκι το μακιγιάζ σου αλλά δεν ξέρει πώς; Γίνε θεά και το καλοκαίρι με το σωστό μακιγιάζ που σε μεταμορφώνει στην απόλυτη θεά!


Μάθε όλα τα μυστικά του καλοκαιρινού μακιγιάζ για ξανθές καλλονές!




Η τέλεια αψεγάδιαστη επιδερμίδα: 
είναι η τέλεια βάση για ένα συγκλονιστικό καλοκαιρινό μακιγιάζ! Τώρα η επιλογή του μέικ-απ σου είναι βασικό στοιχειό της ομορφιάς σου. Το παν είναι να ξέρεις ότι τώρα που σε βλέπει ο ήλιος και θα αρχίσεις τα μπάνια θα χρειαστείς μια απόχρωση τουλάχιστον πιο σκούρο μέικ-απ για να αποφύγεις διχρωμίες που είναι αντιαισθητικές. 

Αν είσαι ξανθιά με ζεστές αποχρώσεις όπως μελί, της άμμου τότε διάλεξε ένα μέικ-απ με μπρονζέ αποχρώσεις που θα σου ταιριάζει γάντι. Αν έχεις πιο ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλάκια σου ένα μέικ-απ με ροζ τόνους θα «απαλύνει» το προσωπάκι σου τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι!

Κοκκίνισες καλοκαιρινή μου κουκλίτσα: Αν έχεις σταρένια μαλλάκια ή γκρι μάτια και έχεις ανοιχτό δερματάκι καλά θα κάνεις να διαλέξεις ροζ ή κοραλί ρουζ για να πάρεις χρωματάκι! Αν είσαι ξανθιά με σταχτί αποχρώσεις τότε ακόμη και το ρουζ με καφέ τόνους θα αναδείξει φυσικά την ομορφιά σου. Αν πάλι έχεις πιο σκούρα απόχρωση του ξανθού καλό θα ήταν να επενδύσεις φέτος το καλοκαίρι στις πιο ροδακινί αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά σου!

Άιντε μάτια μου γλυκά: 
τα μάτια σου βρίσκονται στο επίκεντρο του μακιγιάζ ειδικά το καλοκαίρι και τώρα εσύ βρίσκεσαι ανάμεσα σε λαμπερές σκιές και απίστευτες μάσκαρα που τονίζουν τα υπέροχα μάτια σου! Ακολούθησε τον χρυσό κανόνα για ξανθές που λέει ότι όσο πιο «ανοιχτά» είναι τα μαλλάκια σου τόσο πιο αναοιχτή σκιά πρέπει να διαλέξεις.

Οι μεταλλιζέ σκιές είναι με το μέρος σου με το χρυσό να ταιριάζει τέλεια σε εσένα που έχεις θερμή απόχρωση του ξανθού στα μαλλιά σου και οι ασημί είναι ιδανικές για εσένα που έχεις πιο «ψυχρή»απόχρωση. Το βασικό που έχεις να κάνεις όταν διαλέγεις σκιά για τα μάτια σου είναι να πάρεις σαν οδηγό σου το χρώμα των ματιών σου και να δεις ποια είναι εκείνα τα χρώματα που να αναδεικνύουν καλύτερα. 

Αν έχεις ανοιχτά γαλάζια ματάκια τότε οι γαλάζιες και ασημί αποχρώσεις όχι μόνο είναι in αλλά σου ταιριάζουν και τέλεια ενώ ότι καστανοματούλες ξανθιές καλά θα κάνουν να διαλέξουν τα τρέντι ρομαντικά χρώματα όπως και η μπεζ με ροδακινί απόχρωση, το απαλό και girlie ροζ. Για να κάνεις τη διαφορά διάλεξε κάποιο από τα έντονα χρώματα όπως το πράσινο αν έχεις πράσινα μάτια, το μπλε α ν έχεις μπλε, το κοραλλί, τα πορτοκαλί είναι χρώματα που φέτος σε βάζουν στην καρδιά της μόδας και ταιριάζουν τέλεια σε εσένα που είσαι ξανθούλα!Η καφέ μάσκαρα είναι φυσικά με το μέρος σου το καλοκαίρι για ένα πιο απαλό και ανεπιτήδευτο λουκ αφού είναι πολύ πιο κοντά στα φυσικά σου χρώματα απ’ότι η μαύρη!

Χείλη μου αχ χείλη μου: 
για τις καθημερινές σου εμφανίσεις οι απαλές αποχρώσεις είναι ό,τι πρέπει αφού όσο πιο natural είναι το λουκ στα χείλη τόσο το καλύτερο! Οι αποχρώσεις του φούξια στην ματ εκδοχή του τραβάει τα βλέμματα στα χείλη σου ενώ το κοραλλί και ροζ είναι πολύ ωραίες αποχρώσεις που σου ταιριάζουν τέλεια και αναδεικνύουν τέλεια τα ζουμερά σου χειλάκια. Τα αλιπ-γκλος είναι και πάλι με το μέρος σου αφού σου χαρίζουν με άνεση αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα: λάμψη , πολύ λάμψη!

womenonly.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha