Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Σαμαράς και Βενιζέλος τον χαβά τους! Δεν έλαβαν δυστυχώς το μήνυμα του κόσμου.



 Με δηλώ
σεις τους τόσο ο κ. Σαμαράς έξω από τη Μουρούζη, όσο και ο κ. Βενιζέλος στο ΚΑΡΑΒΕΛ, κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν δεν πήρε το μήνυμα του λαού. Και οι δύο ερμηνεύουν το μήνυμα του 62% του ελληνικού λαού ότι ήταν δήθεν η εφαρμογή του μνημονίου με συνεργασία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ (δηλαδή όλα τα συστημικά κόμματα, όχι όμως και τα πολιτικά, κατά τους ίδιους, «μιάσματα» ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ). Δηλαδή στην ουσία καλούν και τον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το μνημόνιο. Οι άλλοι δύο (ΑΝΕΛ και ΧΑ) που τους ψήφισαν πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες και οι οποίοι ζητούν τιμωρία των ενόχων, προφανώς τους μολύνουν πολιτικά

 Με δηλώσεις τους τόσο ο κ. Σαμαράς έξω από τη Μουρούζη, όσο και ο κ. Βενιζέλος στο ΚΑΡΑΒΕΛ, κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν δεν πήρε το μήνυμα του λαού. Και οι δύο ερμηνεύουν το μήνυμα του 62% του ελληνικού λαού ότι ήταν δήθεν η εφαρμογή του μνημονίου με συνεργασία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ (δηλαδή όλα τα συστημικά κόμματα, όχι όμως και τα πολιτικά, κατά τους ίδιους, «μιάσματα» ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ). Δηλαδή στην ουσία καλούν και τον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το μνημόνιο. Οι άλλοι δύο (ΑΝΕΛ και ΧΑ) που τους ψήφισαν πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες και οι οποίοι ζητούν τιμωρία των ενόχων, προφανώς τους μολύνουν πολιτικά. 


Στη σύσκεψη που έγινε ενώπιον του ΠτΔ ο κ. Τσίπρας είπε προς τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο ότι μπορούν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ να σχηματίσουν άνετα κυβέρνηση αφού διαθέτουν πλειοψηφία στη Βουλή, αλλά τους επισήμανε πως κάτι τέτοιο είναι αντίθετο προς το 62% του ελληνικού λαού.

Φυσικά Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης (που θέλει να συμμετάσχει σε μνημονιακή συγκυβέρνηση), γνωρίζουν πως αν τολμήσουν κάτι τέτοιο, το πολύ μέχρι το τέλος του 2012 θα έχουν ανεβάσει τον ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 50%!!! τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πάνω από 20% και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάνω από 10%.

Με άλλα λόγια, είτε θα το πάρει πάνω του ο Κουβέλης, είτε αν δεν το αντέχει θα πάμε σε εκλογές με βέβαιη την περαιτέρω συρρίκνωση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
 hassapis-peter.blogspot

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha