Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προτεινόμενη τριάδα για 16/6/2012


EUR
21:45
116
ΤΣΕΧΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ
2
2,1

 H Πολωνία θα κάνει τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς στο φινάλε και να δώσει το παρών στην επόμενη φάση. Με την ώθηση του κοινού και τη διακριτική εύνοια της διαιτησίας μπορεί να φτάσει στην επικράτηση που πέρα από επιτυχία για τη χώρα θα είναι και για την ίδια τη διοργάνωση καθώς οι Πολωνοί γεμίζουν τα γήπεδα στα ματς της Εθνικής τους. Οι Τσέχοι δεν έχουν εντυπωσιάσει ως τώρα και αναμένεται να παίξουν συντηρητικά με στόχο τον βαθμό  ( 2 )


ΦΙΝ
18:30
250
ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ - ΕΛΣΙΝΚΙ
2
1,8

Η Ελσίνκι είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες στην προσπάθεια της να κατακτήσει και τον φετινό τίτλο. Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσες αποκλείστηκε από το κύπελλο στα πέναλτι κόντρα στην Χόνκα. Στο πρωτάθλημα είχε επικρατήσει με 2-0 της Λάχτι και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκτός έδρας δεν τα έχει καταφέρει καλά μέχρι τώρα αλλά θέλει την νίκη για να μείνει στην πρώτη θέση. Απόν θα είναι ο επιθετικός Σάβατζ. Η Γιβασκίλα προέρχεται από την συντριβή με 5-1 κόντρα στην Κουόπιο εντός έδρας την περασμένη εβδομάδα. Επιβεβαίωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι η πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα της κατηγορίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει σημειώσει 19 γκολ και έχει δεχθεί 21. Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που δεν την έχει νικήσει ποτέ από το 2004 και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Θα ποντάρουμε λοιπόν το διπλό της Ελσίνκι ( 2 )

ΦΙΝ
18:30
252
ΧΑΚΑ - ΒΑΑΣΑ
OVER
1,9


Η φετινή Χόνκα είναι ή του ύψους ή του βάθους στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας τα καταφέρνει και εκτός τα πηγαίνει χάλια. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα 2-1 κόντρα στη Χάκα αλλά στο κύπελλο προκρίθηκε στον τελικό επικρατώντας της Ελσίνκι στα πέναλτι. Θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό κόντρα στη Ίντερ σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Η Ίντερ Τουρκού έχει σταθερά καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και την έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το δυνατό της όπλο είναι τα εντός έδρας παιχνίδια αλλά και εκτός παίρνει αποτελέσματα. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν το 2-0 κόντρα στη Λάχτι εντός έδρας. Αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή πρέπει να χτυπήσει το σημερινό παιχνίδι. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Παρβιάινεν και Ντιαλό. Θα πάμε με το διπλό της στο 2,30 (William Hill), καθώς και με το over 2,5 γκολ στο 1,91 (William Hill). ( OVER ) 


ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 7,18








scoreline.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha