Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 17/6/2012



273. Μπενίν-Αιθιοπία
Ανοιχτούς λογαριασμούς αφήνει το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Αιθιοπία. Δεν αξίζει ο άσος, καλύτερο το  ( UNDER ) 

274. Άνγκελχολμς-Ντέγκερφορς 


Εξαιρετικά αδύναμη είναι στις εξόδους της η Ντέγκερφορς έχοντας πετύχει ένα γκολ και έχοντας μαζέψει ένα βαθμό (0-1-4). Η Άνγκελχολμς μπορεί για τέταρτη διαδοχική φορά να την κερδίσει στο γήπεδό της. ( 1X 1,70 - 3,30 )

275. Ασιρίσκα-Γιόνσεπινγκ

Από δύο σερί 0-0 έρχεται εντός έδρας η Ασιρίσκα, από δύο under 1,5 στα τελευταία τρία η Γιόνσεπινγκ. Αν σ' αυτά προσθέσουμε και την παράδοση των 7/8 under τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε πως το under 2,5 στο 2,25 της Bet365 και το Under 3 στο 1,70 είναι υπερβολικές αποδόσεις και αξίζουν να πονταριστούν.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

276. Λαντσκρόνα-Έστερ
5-1-0 μετρά η Λαντσκρόνα από το 2000 και μετά υποδεχόμενη την Έστερ. Στις αποδόσεις που κυκλοφορούν αξίζει να στηριχθεί η γηπεδούχος επιλέγοντας το level ball. ( 1 2,45 )

277. Κουόπιο-Λάχτι
Το τρίποντο που θα την ξεκολλήσει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας θα επιδιώξει να πάρει σήμερα η Κουόπιο κόντρα στη Λάχτι. .Διαβάστε περισσότερα εδώ( X 3,35 )

278. Μάριεχαμν-Μιλικόσκι
Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και μετά τη μίνι διακοπή φιλοδοξούν να συνεχίσουν έτσι. Η συνήθως «σφιχτή» Μιλικόσκι αναμένεται να… εγκλιματιστεί στα δεδομένα της Μάριεχαμν, με την τελευταία να προέρχεται από συνεχόμενα over και πλούσια σε γκολ παιχνίδια. 2,00 πληρώνει το over στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ. ( OVER )

279. Αρχεντίνος Τζ.-Ολ Μπόις
Μίνι ντέρμπι της περιοχής είναι το Αρχεντίνος-Ολ Μπόις με τη φιλοξενούμενη να είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά να επισκέπτεται μια αφιλόξενη έδρα. Κλειστά είναι τα ματς της γηπεδούχου και αυτό απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Κλαουσούρα δεν αναμένεται να αποτελέσει εξαίρεση. Επιλογή το NG στο 1,66 της bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
280. Ιντεπεντιέντε-Σαν Λορέντζο

Παράδοση και κίνητρο με Σαν Λορέντζο

Μισή κατηγορία παίζει την έδρα της Ιντεπεντιέντε η Σαν Λορέντζο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κίνητρο και εξαιρετική παράδοση, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν θα χαριστούν, αλλά δεν είναι και σε καλή κατάσταση. ( 2 2,65 )



118. Δανία-Γερμανία
Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων και δεν βλέπω τον τρόπο που η Γερμανία δεν θα κερδίσει… Σε φόρμα βρίσκεται ο Γκόμεζ που πολύ πιθανόν να σκοράρει και στο τρίτο ματς. ( 2 1,55 ).Διαβάστε περισσότερα εδώ. ( 2 1,55 )

119. Πορτογαλία-Ολλανδία
  Στο Χάρκοβο, Πορτογαλία και Ολλανδία θα παλέψουν για ένα αποτέλεσμα που θα τους οδηγήσει στους 8 του Euro 2012. Σε καλύτερη θέση βρίσκεται η Πορτογαλία που την ευνοούν τα περισσότερα σενάρια πρόκρισης, ενώ αντίθετα το έργο της Ολλανδίας είναι εξαιρετικά δύσκολο .Διαβάστε περισσότερα εδώ. ( X1 3,25 - 2,50 )
281. Μπαΐα-Σπορτ Ρεσίφε
Η Μπαΐα καίγεται για τη νίκη καθώς έχει μείνει χαμηλά στη βαθμολογία και ήδη έχει αρχίσει η γκρίνια στις τάξεις των οπαδών της. Η Ρεσίφε θα παραταχθεί με αμυντικές βλέψεις και κύριο στόχο τον βαθμό. Στο 1,70 το under στην bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

282. Παλμέιρας-Βάσκο ντα Γκάμα
H Bάσκο δείχνει απόλυτα οργανωμένη και συμπαγής σε όλες τις γραμμές. Παρά την άσχημη παράδοσή της στην έδρα της Παλμέιρας την δεδομένη στιγμή δείχνει ικανή να αποφύγει την ήττα. Στο 1,95 το level ball της φιλοξενούμενης στην bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
283. Σάο Πάουλο-Ατλέτικο Μινέιρο

Η σφιχτή και φιλόδοξη Ατλέτικο Μινέιρο


Καλησπέρα σε όλους, Σάββατο σήμερα και εκτός από τα 2 παιχνίδια του Euro όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά στα previews τα στοιχεία του αγώνα υπάρχει δράση και σε άλλα μέτωπα. Η επιλογή μου πάντως είναι από Βραζιλία και από τον αυριανό αγώνα της Σάο Πάουλο με την Μινέιρο ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ Βραζιλία και Under συνήθως δεν πηγάινουν μαζί όμως εδώ κάποια στοιχεία και στατιστικά του αγώνα ευνοούν για να δούμε παιχνίδι με λίγα γκολ. Έχουμε μία Σάο Πάουλο που έχει 2/2 Under εντός έδρας (3/4 σύνολο) και μάλιστα στα τελευταία 4 παιχνίδια της μπήκαν 0-1 γκολ. Απο την άλλη έχει να σκέφτεται και τον επαναληπτικό του κυπέλλου με την Κορίτιμπα μεσοβδόμαδα. Η Μινέιρο του Ροναλντίνιο πλέον έχει κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα στο Brasileirao με 3 νίκες και 1 ισοπαλία έχει 4/4 Under με ενερητικό 4 γκολ και παθητικό 1. Κατάφερε να κερδίσει μάλιστα... ( 2 2,30 )



284. Φλαμένγκο-Σάντος
Η Φλα μετά από τρεις ισοπαλίες νίκησε στο Ρίο την Κοριτίμπα με 3-1. Σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Με την επιστροφή του αρχηγού (μπακ) Λέο Μούρα και του στόπερ Γκονζάλες είναι πλήρης. Η Σάντος μεσοβδόμαδα έπαιξε εντός Λιμπερταδόρες και έχασε με 1-0 από την Κορίνθιανς. Μεσοβδόμαδα επίσης έχει την ρεβάνς και λογικά θα κάνει πολλές αλλαγές. Έτσι η πλάστιγγα γέρνει προς την έδρα..Διαβάστε περισσότερα εδώ.
285. Ατλέτικο Ραφαέλα-Ράσινγκ Κλουμπ
Μονόδρομος είναι η νίκη για την Ραφαέλα στο ματς της Κυριακής αν θέλει να μην αποχαιρετήσει από αυτή την εβδομάδα την κατηγορία. Η Ράσινγκ φαίνεται να έχει στρέψει πλέον το βλέμμα της στον τελικό του κυπέλλου καθώς στο πρωτάθλημα δεν έχει κίνητρο. Ο άσος προσφέρεται στο 2,25 ( 1 2,25 )
286. Σικάγο-Νέα Υόρκη
5-4-0 λέει η παράδοση όμως το Σικάγο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αυτόν τον καιρό. Προτιμότερο το GG με τη γηπεδούχο να μετράει 4/6 εντός και τη φιλοξενούμενη 5/7 εκτός.
287. Κοριτίμπα-Ατλ. Γκοϊανιένσε
 Η Κοριτίμπα μπροστά στο κοινό της επιτίθεται κατά κύματα και δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Θέλει το τρίποντο για να υποδεχθεί με άριστη ψυχολογία στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου τη Σάο Πάουλο. Η Γκοϊανιένσε στην κατάσταση που βρίσκεται δε δείχνει ικανή να αντισταθεί. Στο 1,72 ο άσος στην bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

288. Ναούτικο-Γκρέμιο
Τα μεταξύ τους παιχνίδια στο Αφλίτος έχουν τεράστια αντιπαλότητα. Η Ναούτικο προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Μποταφόγκο. Τιμωρημένος ο στόπερ Μάρσιο Ροζάριο. Η Γκρέμιο μεσοβδόμαδα έπαιξε εντός και ηττήθηκε με 2-0 στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την Παλμέιρας. Ακολουθεί η ρεβάνς και πιθανόν ο Λουξεμπούργκο να κρατήσει πολλούς για να παίξει τα ρέστα του στην ρεβάνς. Εκτός ο μέσος Φερνάντο και ο στόπερ Νάλντο. εδώ.

289. Πόντε Πρέτα-Κορίνθιανς
 H Πόντε Πρέτα σταθερά βελτιώνεται με το πέρασμα των αγωνιστικών. Απέναντι στους αναπληρωματικούς της Κορίνθιανς έχει την ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Υποχωρεί σταδιακά ο άσος, στο 1,775 το level ball στην bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
291. Λος Άντζελες-Πόρτλαντ
Πολύ χαμηλή τιμή στον άσο ακόμη και αν το Πόρτλαντ είναι αδύναμο εκτός έδρας. 6/7 GG έχει η γηπεδούχος εντός έδρας, ακόμη ένα έχει τύχη να εμφανιστεί.
http://grpamestoixima.blogspot.gr/2012/06/1762012.html 



ΠΗΓΕΣ
betblog.gr 
contra.gr 
Betorama

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha