Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/6/2012




154.Βάασα-Χόνκα
Η Βάασα θέλει να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων, όμως μπροστά της βρίσκει την Χόνκα που έχει ψυχολογία στα ύψη μετά τις νίκες επί των θεωρητικά καλύτερων ομάδν της χώρας. Με σύμμαχο την εξαιρετική της παράδοση η φιλοξενούμενη μπορεί να αποφύγει την ήττα, με το level ball υπέρ της να δίνεται στο 1,925 στην bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
155.Λάχτι-Χάκα
"Πρέπει να μπούμε επιθετικά από την αρχή, να έχουμε την πρωτοβουλία για να μην δώσουμε χώρο στη Χόνκα. Αν την πιέσουμε, θα υποκύψει σε λάθη. Ανέκαθεν το πρόβλημά της ήταν στην άμυνα. Αν είμαστε 100% προσηλωμένοι στο γήπεδο, μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Θα χαρώ να δω γνώριμα πρόσωπα, αλλά θέλω να τους αποδείξω πώς είμαστε ικανοί να τους κερδίσουμε" σχολίασε ο φορ και πρώην παίκτης της Χόνκα, Kokko. . Διαβάστε περισσότερα εδώ.
156.Μάριεχαμν-Ελσίνκι

Παρά την ήττα, οι νησιώτες παραμένουν σε κοντινή απόσταση από την έκτη θέση που έχουν βάλει ως στόχο στο υπόλοιπο της περιόδου. Έχουν να δώσουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας (Ελσίνκι, Γιάρο, Ίντερ, Χόνκα) αλλά όλα είναι δύσκολα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


157.Τούρκου-Μιλικόσκι
Για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική η Τούρκου έμεινε χωρίς βαθμό εμφανίζοντας τεράστια αμυντικά κενά καθώς κάθε ομάδα που αντιμετώπισε σε αυτό το αποτυχημένο σερί μπόρεσε να σκοράρει δύο τουλάχιστον γκολ .Διαβάστε περισσότερα εδώ.


158. Άλτα-Μπόντο Γκλιμτ
H Mπόντο Γκλιμτ είναι ανώτερη ομάδα, όμως η Άλτα μπορεί να την ζορίσει παίζοντας φουλ άμυνα. Ρισκάρουμε στο      ( Χ  3,5 )
159. Άσκερ-Στάμπαεκ
Αναβολή.
160. Κονγκσβίνγκερ-Σταρτ
Η Σταρτ στοχεύει στην άνοδο όμως δεν αμελεί τη διάκριση στο κύπελλο. Από το 2001 και μετά δεν έχει χάσει σε αυτή την έδρα. ( 2 2,20N )
161. Μιοντάλεν-Χόνεφος
Η Χόνεφος αγωνίζεται στη μεγαλύτερη κατηγορία, όμως η Μιοντάλεν μπροστά στο κοινό της μπορεί να κοντράρει κάθε ομάδα. Εξαιρετικά χαμηλό το διπλό, θα κυνηγήσουμε την έκπληξη. ( 1 - 2. 3,25 - 1,75 ) 
162. Ουλενσάκερ-Λίλεστρομ
Η Ουλενσάκερ έχει τρελάνει κόσμο με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της και βρίσκεται στην κορυφή της 2ης κατηγορίας. Απογοητευτική η φετινή Λίλεστρομ ειδικά εκτός έδρας. Στήριξη στο ( 1-X. 2,80 - 3,50 ) 
163. Σάντεφιορντ-Βαλερένγκα
5 σερί νίκες μετράει σε αυτή την έδρα η Βαλερένγκα. Με ον μεθοδικό της τρόπο μπορεί να πάρει την πρόκριση. Επιλογή η νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά.
164. Στρομσγκόντσετ-Νοτόντεν
NO BET
165. Τρόμσο-Τρομσντάλεν
NO BET
166. Χοντ-Σπάρτα Σάρπσμποργκ
Η Σπάρτα έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο ως τώρα στη σεζόν,  όμως η Χοντ προέρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πριν τη διακοπή. Δεν αξίζει το διπλό στο ( 2 1,85 )
167.Γιόνσεπινγκ-Λαντσκρόνα
Δεν θα έπρεπε να δίνεται αουτσάιντερ η Λαντσκρόνα που τουλάχιστον ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, σε αντίθεση με τη Γιόνσεπινγκ που βγάζει πολλά νεύρα και συνεχίζει τα παιδαριώδη αμυντικά λάθη. Το διπλό βρίσκεται στο 3,00 στην Bet365, το DNB στο 2,50 στην ίδια εταιρεία.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
168.Έστερ-Φάλκενμπεργκ
NO BET
169.Λιουνγκσκίλε-Ντέγκερφορς
NO BET
170.Μπράγκε-Άνγκελχολμς
Δύσκολη αναμέτρηση όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις. Η Άνγκελχολμς πάντως έχει τύχη να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. ( 2 2,45 )
171.Μπρομαποικάρνα-Βάρμπεργκς
Τρεις σερί νίκες για την Μπρόμα η οποία δείχνει ικανή να έχει ανάλογη συνέχεια κόντρα στην μέτρια εκτός έδρας Βάρμπεργκς. Άσος και over.
172.Ούμεα-Βάρναμο
10/12 οver και 8 σερί έχει η Ούμεα. Στο ντέρμπι ουραγών με την Βάρναμο αναμένεται να έχουμε τρία τουλάχιστον γκολ


173.Τρέλεμποργκ-Χάμαρμπι
Οριακό φαβορί η Χάμαρμπι και δίκαια, καθώς εκτός έδρας δείχνει να πατάει καλύτερα απ' ότι εντός. Η Τρέλεμποργκ περνάει μεταβατική περίοδο και δύσκολα ο νέος προπονητής θα φέρει την αναγέννηση, αφού έχει πολύ δουλειά ακόμα μπροστά του. Το διπλό στο 2,50 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
174.Κορίνθιανς-Σάντος
 H Koρίνθιανς βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα. Από τη στιγμή που και η ισοπαλία την στέλνει στην επόμενη φάση δεν αναμένεται να ανοιχτεί δίνοντας το δικαίωμα στην Σάντος να κάνει το παιχνίδι της. Επιλογή το under στο 1,625 της bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
175.Κοριτίμπα-Σάο Πάουλο
Mε όπλο την καυτή της έδρα η Κοριτίμπα θα επιδιώξει την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό. Αναμένεται να πιέσει την άμυνα της Σάο Πάουλο, η οποία ωστόσο έχει την κλάση και την εμπειρία να ψάξει το εκτός έδρας γκολ στις αντεπιθέσεις. Δελεαστικό το over στο 2,125 της bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.


176.Σολτ Λέικ-Λος Άντζελες ( 1  1,65 )
177.Χιούστον-Τορόντο NO BET
178.Κολοράντο-Σαν Χοσέ
4 σερί over εντός για το Κολοράντο, 5 σερί εκτός για το Σαν Χοσέ. Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας για το over η μεταξύ τους παράδοση σε αυτή την έδρα. ( OVER )
179.Σιάτλ-Κάνσας
Κλειστά είναι μονίμως τα ματς του Σιάτλ στο γήπεδό του. Με έμφαση στην άμυνα θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Επιλογή  ( X- 2  3,15 - 3,10 )
180.Σίβας ΗΠΑ-Μόντρεαλ
Οι δύο ομάδες έχουν πανομοιότυπο ρεκόρ (4-3-7) ως τώρα το οποίο φανερώνει και τις διαφορές τους. Στο μεταξύ τους ματς η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο, με το ( Χ 3,10 )
181.Βανκούβερ-Νέα Υόρκη
Τονωτική ένεση κυρίως ψυχολογικά αποτέλεσαν για τους Καναδούς οι δύο συνεχείς νίκες. Παρόλα αυτά τα προβλήματα στην άμυνα δεν έχουν λυθεί. Η Νέα Υόρκη ακόμη και χωρίς τον Ανρί έχει τα φόντα να σκοράρει, όμως η άμυνά της παρουσιάζει μεγάλα κενά.  ( 1  2,20 )

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha