Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

WWE RAW 18/6: Οριστικό τέλος (Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το επεισόδιο)




του Αλέξη Κυριόγλου

Οριστικό αντίο για τον John Laurinaitis που μας αποχερέτησε στο χτεσινό Monday Night RAW. Είχε ήδη σχεδιάσει ένα Handicap Match με τον εαυτό του, τον David Otunga και τον Big Show να αντιμετωπίσουν τον Cena για να τον εκδικηθεί, αλλά ο Big Show είχε άλλα σχέδια. Στην αρχή ευχαρίστησε τον Big Johnny και μετά αρνήθηκε να συμμετάσχει στο match, επειδή δεν έβρισκε λόγο να ξαναπαίξει με τον Cena. Ο Cena τους τουλούμιασε και τους δύο και έστειλε τον Laurinaitis από εκεί που ήρθε.

Ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, αλλά για αυτήν την εβδομάδα, χρέη General Manager ανέλαβε ο θρυλικός, Mick Foley. Μέχρι να βρεθεί ο μόνιμος αντικαστάτης του, κάθε εβδομάδα, GM σε RAW και Smackdown, θα είναι κάποιος που υπήρξε στο παρελθόν. 

Εκπληκτικό Promo από Triple H και Paul Heyman, λίγες ώρες μετά από την πρόκληση που έκανε ο Triple H στον Brock Lesnar. Ο Heyman μας ενημέρωσε ότι δεν θα ακυρώσει την αγωγή του, ούτε αυτός και ούτε ο Lensar και επίσης ο Lesnar δεν δέχεται να αντιμετωπίσει τον Triple H στο Summerslam. Ο Triple H δεν άντεξε τις προσβολές του Heyman και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Επίσης στο RAW είδαμε την Cyndi Lauper, που είχε να πατήσε σε ring του WWE από το 1985. Μαζί με την πρώην Women's Champion Wendy Richer. Δυστυχώς τα χρόνια έχουν περάσει και οι δύο θρυλικές μορφές του Wrestling και της Μουσικής αντίστοιχα, ήταν κάτι παραπάνω γερασμένες. Φιλική συμμετοχή ο Roddy Piper, που μαζί με τον Cyndi, φέρανε τον δίσκο στο κεφάλι του Heath Slater. Συγκινητική και η αναφορά στον Captain Lou Albano που πλέον δεν βρίσκεται μαζί μας.

Τέλος, οι δύο μεγάλοι πρωταθλητές του WWE, CM Punk και Sheamus αντιμετώπισαν επιτυχώς τους Daniel Bryan και Kane, με την AJ να εμφανίζεται και να φορά μάσκα Kane.

Ο Dolph Ziggler κέρδισε τον παρτενέρ του Jack Swagger και εισέπραξε ένα καυτό φιλί από τον Vickie Guerrero, ο Del Rio επέστρεψε και κέρδισε τον Santino και οι Prime Time Players ξέφυγαν  για την ώρα από τους Primo και Epico.

Τέλος ανακοινώθηκε και η επιστροφή του Chris Jercho μετά από 30μερη απουσία.
Αποτελέσματα WWE Monday Night RAW SuperShow 18/6/2012

Οι CM Punk και Sheamus κέρδισαν τους Kane και Daniel Bryan
Ο Alberto Del Rio κέρδισε τον Santino Marella
Ο Dolph Ziggler Κέρδισε τον Jack Swagger
Οι Primo και Epico κέρδισαν τους Prime Time Players (Count-Out)
Ο John Cena κέρδισε τους David Otunga και John Laurinaitis

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το επεισόδιο

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha