Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27/6/2012



 Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Τετάρτης.


153 ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας, η Γκάμπα Οσάκα προέρχεται από σημαντική νίκη με 4-0 στην έδρα της Σάπορο και έτσι «ανάσανε». Θέλει συνέχεια στις επιτυχίες για να μην μειώσει τη διαφορά από τις θέσεις της σωτηρίας. Τα παιχνίδια της έχουν μάλιστα τέρματα! Είναι χαρακτηριστικό πως μιλάμε για ομάδα που έχει μέσο όρο γκολ 3,36 ανά αγώνα και είναι στην 2η θέση στη σχετική λίστα. Στην έδρα της έχει φέρει 6 OVER σε 7 αναμετρήσεις. Θα φιλοξενήσει τη Ναγκόγια, η οποία προέρχεται από δυο σερί νίκες και εκτός δέχεται γκολ! Περιμένω γκολ και από τις δυο ομάδες. Συν τοις άλλοις… γεμάτο με OVER είναι και το παρελθόν. Από το 2002 σε 10 αγώνες στην έδρα της Γκάμπα Οσάκα έχουν έρθει 8 OVER. Επίσης, από το 2007 και ανεξαρτήτως έδρας, επίσης σε 10 παιχνίδια, τα 9 έληξαν με… OVER. Στο 1,50 η τιμή του OVER και το «στοχεύω». 





154 ΤΟΚΥΟ - ΚΑΣΙΒΑ

Φιγουράρει, έτσι, στην 11η θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τις Τόσου και Βίσσελ Κόμπε από τις οποίες έχει τη δυνατότητα να αποσπαστεί σε περίπτωση νίκης κόντρα στην Τόκυο. Χωρίς σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματίες ή τιμωρημένους ποδοσφαιριστές. Διαβάστε περισσότερα εδώ

155 ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ

Αδιάφορο παιχνίδι ,μιας και αμφότερες έχουν αποκλειστεί. Η ΚόμπΕ ,δείχνει  να βρίσκει τον καλό της εαυτό στο Πρωτάθλημα με δύο σερί νίκες ,η πιο πρόσφατη επι της Νιιγκάτα με 1-0.  Η Γιοκοχάμα έχει  κρατήσει σε πέντε ματς ,σε όλες τις διοργανώσεις, ανέπαφη την εστία της. Επιστρέφει ο μέσος Ονο.(  X 2-3 )

156 ΚΑΣΙΜΑ –ΣΙΜΙΖΟΥ  

Η δεύτερη Κασίμα υποδέχεται την πρωτοπόρο του  Β ομίλου. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν στο Πρωτάθλημα να κάνουν  διπλό μέσα στην Ρεισόλ δεχόμενοι γκολ στο 94 για το 1-1. Επιστρέφει ο αμυντικός Αραίμπα. Η Σιμίζου δεν νίκησε την Τόσου (1-1),δείχνοντας ότι δεν είναι καλά. Στο Λιγκ Καπ έχει  5 στα 5 ,ενώ αγωνιστικά προβλήματα δεν αναφέρονται.  ( 1 )

157 ΝΙΙΓΚΑΤΑ-ΟΜΙΓΙΑ  
Αδιάφορο ματς ,μιας και έχουν αποκλειστεί αμφότερες. Οι γηπεδούχοι  του Γιαματζίσιτα, προέρχονται από την ήττα στο ματς με την Βίσσελ με το νέο προπονητή να προσέχει την άμυνα πάρα πολύ. Η Ομίγια  του κόουτς Βέρντενικ στάθηκε πολύ τυχερή στο ματς με τη Χιροσίμα «κλέβοντας» πολύτιμο βαθμό. Επιστρέφει ο μέσος Τσέολ. ( 1 -UNDER )



158 ΟΥΡΑΒΑ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Για την… πλάκα τους και χαλαρά θα παίξουν Ουράβα και Χιροσίμα για τον α’ όμιλο του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Ομάδες που είναι στην 3η και την 2η θέση στο ιαπωνικό πρωτάθλημα. Για τη φιλοξενούμενη ακολουθεί μάλιστα και ντέρμπι κορυφής με τη Σεντάι. Ικανές να σκοράρουν πάντως αμφότερες. Η γηπεδούχος στο Λιγκ Καπ μετράει μάλιστα 4 συνεχόμενα OVER (σε 5 αγώνες). Στην ίδια διοργάνωση τρία συνεχόμενα OVER έχει και η φιλοξενούμενη. Για το πρωτάθλημα φέτος στις 10/03 είχαμε Χιροσίμα-Ουράβα 1-0. Πέρσι για το πρωτάθλημα και τα δυο ματς έληξαν ισόπαλα (1-1, 0-0). Η… χαλαρότητα με οδηγεί στο OVER (1,70), ενώ για σημείο θα ρισκάρω με «Χ» (3,20).   


159 ΣΕΝΤΑΪ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ


Σεντάι και Γιουμπλίτο Ιβάτα παίζουν την πρόκρισή τους στον α’ όμιλο για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Η γηπεδούχος είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και δυνατή στην έδρα της (5-1-1). Προκρίνεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μόνο με νίκη… Η φιλοξενούμενη είναι και  αυτή δυνατή στο γήπεδό της (5-1-1), αλλά εκτός έχει τα… προβληματάκια της (2-2-4). Τα ματς της εκτός έχουν γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως μιλάμε για την ομάδα με το μεγαλύτερο μέσο όρο γκολ ανά ματς στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, με 3,53. Μόνο που περνά στην επόμενη φάση και με ισοπαλία. Μπορεί και με ήττα σε περίπτωση ισοπαλίας στον αγώνα Τσερέζο Οσάκα-Τοσού. Οπότε είναι πιθανό να το πάει το ματς συντηρητικά. Από την άλλη και η Σεντάι δεν θα πει «όχι» και στην επιτυχία με… μισό μηδέν, καθώς ακολουθεί και ντέρμπι πρωταθλήματος με την 2η Χιροσίμα. Για το πρωτάθλημα είχαμε Σεντάι-Ιβάτα 2-2. Λόγω έδρας θα πάω με τον «άσο» (1,75), αλλά και με το «2-3γκολ» (1,85).  


160 ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ -ΤΟΣΟΥ


Στον ίδιο όμιλο του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας την πρόκριση παίζουν Τσερέζο Οσάκα και Τοσού. Η γηπεδούχος στο πρωτάθλημα έχει δείξει… ευάλωτη εντός (2-0-5) και δέχεται γκολ. Προκρίνεται σίγουρα με νίκη, ενώ περνά και με ισοπαλία, αν δεν κερδίσει στο άλλο ματς η Σεντάι. Ικανή να…σκοράρει και η Τοσού, που και στο πρωτάθλημα έχει δείξει επικίνδυνη ομάδα. Χρειάζεται νίκη και με γκολ, και ταυτόχρονα «διπλό» της Γιουμπλίτο Ιβάτα για να περάσει στους «8» του Λιγκ Καπ. Αμφότερες έχουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση 4/5 OVER. Από το 2007 σε 4 ματς στην έδρα της Τσερέζο Οσάκα για το πρωτάθλημα έχουν έρθει 3 OVER. Επιλέγω το OVER με απόδοση 1,70. 



161. Μόλντε-Ρόζενμποργκ
Νοκ-άουτ παιχνίδι για τους «16» του κυπέλλου, που παράλληλα είναι και ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Στο πρωτάθλημα η Μόλντε έχει 6-0-0 εντός έδρας και η Ρόζενμποργκ 1-4-0 εκτός έδρας. Πάσο.
128. Ισπανία-Πορτογαλία
Πιο μοιρασμένες θα έπρεπε να ήταν οι αποδόσεις του παιχνιδιού, με την Ισπανία να παραμένει αήττητη για 18 επίσημα παιχνίδια (17-1-0), αλλά να μην έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα στο τουρνουά. Με τον Ρονάλντο να την οδηγεί και τον τίτλο του αουτσάιντερ, η Πορτογαλία μπορεί να κάνει ζημιά στην άμυνα των Ισπανών. Υψηλό το 2,37 του GG
163. Μπόκα Τζούνιορς-Κορίνθιανς
Πρώτος τελικός του Λιμπερταδόρες, με τη ρεβάνς να ακολουθεί στη Βραζιλία την ερχόμενη εβδομάδα. Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από τέσσερα σερί under (1,50) στη διοργάνωση.




http://grpamestoixima.blogspot.gr 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha