Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

GR ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 4αδα ΤΕΤΑΡΤΗΣ


162 ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΤΟΡΟΝΤΟ
Το Μόντρεαλ δείχνει φαβορί,αλλά εκτιμώ πως ίδιες πιθανότητες έχει ο άσος (  1 1,7 ) 

 
128 ΙΣΠΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 
Ο φτωχός Νότος της Ευρώπης με 3 εκπροσώπους στα ημιτελικά απέναντι στην πλούσια Γερμανία. Γνωστοί οι 2 αντίπαλοι του πρώτου ημιτελικού, στους προηγούμενους αγώνες είδαμε επαγγελματικές νίκες της Ισπανίας και αυτό περιμένουμε και σήμερα.  Ημίχρονο 1 απόδοση 2,40


156 ΚΑΣΙΜΑ-ΣΙΜΙΖΟΥ 
Η δεύτερη Κασίμα υποδέχεται την πρωτοπόρο του  Β ομίλου. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν στο Πρωτάθλημα να κάνουν  διπλό μέσα στην Ρεισόλ δεχόμενοι γκολ στο 94 για το 1-1G/NG G 1,6 )




159 ΣΕΝΤΑΪ-ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ 
Σεντάι και Γιουμπλίτο Ιβάτα παίζουν την πρόκρισή τους στον α’ όμιλο για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Η γηπεδούχος είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και δυνατή στην έδρα της (5-1-1). Προκρίνεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μόνο με νίκη… Η φιλοξενούμενη είναι και  αυτή δυνατή στο γήπεδό της (5-1-1), αλλά εκτός έχει τα… προβληματάκια της (2-2-4). Τα ματς της εκτός έχουν γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως μιλάμε για την ομάδα με το μεγαλύτερο μέσο όρο γκολ ανά ματς στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, με 3,53. Μόνο που περνά στην επόμενη φάση και με ισοπαλία. Μπορεί και με ήττα σε περίπτωση ισοπαλίας στον αγώνα Τσερέζο Οσάκα-Τοσού. Οπότε είναι πιθανό να το πάει το ματς συντηρητικά. Από την άλλη και η Σεντάι δεν θα πει «όχι» και στην επιτυχία με… μισό μηδέν, καθώς ακολουθεί και ντέρμπι πρωταθλήματος με την 2η Χιροσίμα. Για το πρωτάθλημα είχαμε Σεντάι-Ιβάτα 2-2. Λόγω έδρας θα πάω με τον «άσο» (1,75) 


ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ 9,5





http://grpamestoixima.blogspot.gr/2012/06/4.html

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha