Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Πακιστανοί σακάτεψαν τον 20χρονο Έλληνα επειδή φορούσε μαύρο μπλουζάκι!




ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ  ΕΔΩ  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ….  

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ρόδου το άγριο επεισόδιο που συνέβη στην Παλιά Πόλη ανάμεσα σε δύο νεαρούς Έλληνες και εξαγριωμένους λαθρομετανάστες από το Πακιστάν. Από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων περίπου 15 λαθρομετανάστες με καδρόνια και σιδερολοστούς επιτέθηκαν ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ σε δύο νεαρούς , επειδή ο ένας φορούσε “μαύρο” μπλουζάκι. Οι περίοικοι άκουσαν τους νεαρούς να

 

φωνάζουν βοήθεια και αμέσως κάλεσαν αστυνομικούς από την ομάδα Δίας που περνούσαν τυχαία από την περιοχή καθώς και ασθενοφόρο. Συνελήφθησαν περίπου 6 λαθρομετανάστες, ενώ οι υπόλοιποι χάθηκαν στα στενά μέσα στην Παλιά Πόλη.
Ως Χρυσή Αυγή Ρόδου από την άνοιξη ήδη έχουμε επισημάνει τα προβλήματα που προκαλούν οι λαθρομετανάστες στη Ρόδο, άλλοτε επιτιθέμενοι σε ανύποπτες γυναίκες στα φανάρια, άλλοτε ασχημονώντας μπροστά σε οικογένειες και παιδιά στην Παλιά Πόλη, άλλοτε κάνοντας καταλήψεις εγκαταλελειμμένων κτηρίων δημιουργώντας εστίες παραβατικότητας. Πολλά τα τηλεφωνήματα καθημερινά από συμπολίτες μας που δεν μπορούν ούτε στις περιοχές τους να κυκλοφορήσουν εύκολα τα βράδυα, αφού οι λαθρομετανάστες πακιστανοί, αφγανοί και σομαλοί κάνουν πηγαδάκια καταλαμβάνοντας δρόμους και πεζοδρόμια (περίπτωση περιοχής Ζέφυρος κοντά στο ξενοδοχείο Congo).
Στην αρχική μας κίνηση για καταγγελίες στη ΣΔΟΕ ή το Υγεινομομείο για όσους νοίκιαζαν δωμάτια σε δεκάδες λαθρομετανάστες λίγοι δυστυχώς ανταποκρίθηκαν. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Τα τοπικά ΜΜΕ έσπευσαν να γράψουν για αναμενόμενη βεντέτα ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και τους λαθρομετανάστες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΪ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΛΑΪ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΛΑΪ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ.
Η επίθεση στους δύο νεαρούς Έλληνες στην Παλιά Πόλη, χωρίς να θέλουμε να γίνουμε προφήτες κακών, είναι μόνο η αρχή. H προχθεσινή συγκέντρωση των ισλαμοφασιστών στην Αθήνα, θα γίνει κοινός τόπος σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !!!

195499_100002314416814_4851873_q_thumbepanastasitora

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha