Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Έκαναν σεξ σε μπαρ, μπροστά στα μάτια των θαμώνων!


Συνέβη σε κεντρικότατη καφετέρια-μπαρ του Ηρακλείου και μας το μετέφεραν προσωπικό και πελάτες με ….ανάμεικτα δυστυχώς συναισθήματα! Ζευγάρι συνευρέθη ερωτικά μέσα στο κατάστημα - σε κοινή θέα - εν ώρα λειτουργίας! 
Όπως ξέρετε  η υπόθεση sex είναι πολύ υποκειμενική και ειδικά το δημόσιο sex  εντελώς υποκειμενική!! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Ήταν μια συνηθισμένη βραδιά , η συγκεκριμένη, ώσπου «έσκασε μύτη» νέος με «άγριες» ερωτικές διαθέσεις και κυρίως …επείγουσες που φρόντισε να τις κάνει γνωστές σε σερβιτόρες , πελάτισσες (ευτυχώς του ξέφυγαν οι σερβιτόροι).


Αρχικά 
δεν φαινόταν να ανταποκρίνεται κάποια από τις παραπάνω, αλλά κάποια στιγμή τα έψησε με μία η οποία αποδείχτηκε το ίδιο …τολμηρή ή θρασύς θα λέγαμε  καλύτερα με τον « πρωταγωνιστή μας».
 Αφού ήπιαν ένα ποτό (αυτό ήταν όλο κι όλο το προκαταρκτικό )άρχισαν να χαριεντίζονται απροκάλυπτα με αποτέλεσμα και οι παρέες που καθόταν στην αυλή του μαγαζιού και οι άλλες που κάθονταν στο εσωτερικό του μπαρ, να γίνουν μάρτυρες σκηνών απείρου πάθους αλλά παράλληλα  και παντελούς έλλειψης ηθικού φραγμού. 

Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε με αποτέλεσμα το μισό προσωπικό να προσπαθεί να τους …ξεκολλήσει και το άλλο μισό να απολαμβάνει το θέαμα! Ακόμα και κάποια νέα παιδιά που ήθελαν να καθίσουν μέσα , μόλις έμπαιναν και έβλεπαν το εντός της καφετέριας …όργιο έφευγαν αμέσως!
Το «ζεύγος» αποχώρησε χώρια, αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του (στο έπακρο μάλιστα)  και όλοι έμειναν άναυδοι να κοιτούν την νέα τάξη πραγμάτων!
Είπαμε ελευθερία έχουμε , δημοκράτες είμαστε , προοδευτικοί, όχι όμως και ασύδοτοι παρατηρητές της απογύμνωσης του έρωτα. Που πήγε η τρυφερότητα , που πήγε ο ρομαντισμός , η αξιοπρέπεια; Μάλλον και τα τρία παραπάνω θα… είχαν πάει τουαλέτα την συγκεκριμένη βραδιά!

Αχ! Ηράκλειο τι σου μέλλει ακόμα να δεις!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha