Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ο παιδόφιλος Εκαμίτης, ο Τούρκος και η οικογένεια από το Μαρούσι



Μετά από μια γιγαντιαία επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Trojan Horse» η αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παιδεραστίας που έδρασε ποτέ στη χώρα μας.Ο παιδόφιλος Εκαμίτης, ο Τούρκος και η οικογένεια από το Μαρούσι
Ανάμεσα στους 13 συλληφθέντες βρίσκεται ένας 35χρονος από την Αθήνα που υπηρετούσε στις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Οι συνάδελφοί του στην ΕΚΑΜ δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του κυκλώματος.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν μια οικογένεια από το Μαρούσι στην κατοχή της οποίας βρέθηκε σημαντικό υλικό. Πρόκειται για τον πατέρα, ηλικίας 56 ετών και τους γιους του ηλικίας 26 και 21 ετών αντίστοιχα.
Επίσης στα χέρια των αρχών έπεσε και ένας Τούρκος ο οποίος είχε υιοθετηθεί από επιχειρηματία της Κηφισιάς .

Με Εισαγγελικές Διατάξεις δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος πέντε εκ των συλληφθέντων.
Πρόκειται για τους:
Μπαλτά Νικόλαο του Δημητρίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1977, στην Αθήνα, κάτοικο Αττικής,
Οικονόμου Παντελή του Γεωργίου και της Φεβρωνίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1956 στο Ηράκλειο Κρήτης, κάτοικο Αττικής,
Οικονόμου Γεώργιο του Παντελή και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1988 στο Μαρούσι Αττικής, κάτοικο Αττικής,
Οικονόμου Ευστάθιο – Ιωάννη του Παντελή και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1991 στο Μαρούσι Αττικής, κάτοικο Αττικής
OZ ADNAN του HASAN και της HALIME , ο οποίος γεννήθηκε το 1967 στην Τουρκία, κάτοικο Αττικής.
Η διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποίησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διήρκεσε δύο μήνες. Σε αυτήν διαπιστώθηκε πως χρήστες του διαδικτύου, εντός της ελληνικής επικράτειας, χρησιμοποιώντας 28 διαφορετικές διευθύνσεις IP, κατείχαν και είχαν πρόσφορα για διαμοιρασμό, χιλιάδες αρχεία (εικόνες και βίντεο) που περιείχαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Η Αστυνομία κατέσχεσε παρουσία Δικαστικών Λειτουργών, ένα δρομολογητή (router), 52 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, οχτώ φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και 172 ψηφιακούς δίσκους (cd, dvd), που περιείχαν 500.000 ψηφιακά αρχεία περίπου, με το επίμαχο υλικό, συνολικού μεγέθους 48.000 GB περίπου.


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha