Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ!



ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!
«Θέλετε κοινοποιήσει δια ζώσης φωνής εις τους υπαλλήλους σας ή τους υπό την οδηγίαν σας αξιωματικούς το περιεχόμενον της παρούσης, και θέλετε τους κάμει να σας φανερώσουν αν ανήκουν εις καμμίαν των Μυστικών Εταιρειών, ή όχι. 
Αν είναι το πρώτον, θέλετε τους παρατηρήσει, ότι εάν εις την παρελθούσαν κατάστασιν της αναρχίας, και της αταξίας ήταν ίσως αναγκαίον εις τους πολίτας να ζητήσωσι προσωπικήν ασφάλειαν δια του δεσμού μυστικής τινος Εταιρείας, ο δεσμός ούτος διαλύεται καθ' ήν στιγμήν ο του νομίμου όρκου και προς την Κυβέρνησιν, και προς τους Νόμους, χορηγεί εις ένα έκαστον και εις όλους, όλας τας απαραιτήτους ασφαλείας.
Από τοιαύτην αρχήν ορμώμενοι ευκόλως θέλετε αποδείξει το ασυμβίβαστον των δύο όρκων, ήγουν του υπηρετείν το Κράτος, και υπηρετείν μυστικήν Εταιρείαν, της οποίας ο σκοπός είναι ως επί το πλείστον άγνωστος εις τους Εταίρους.
Αν λοιπόν οι υπάλληλοί σας ή οι υπό την οδηγίαν σας αξιωματικοί ανήκουσιν είς τινα Εταιρείαν, ανάγκη να παραιτηθώσι, και περί τούτου οφείλεις να μας βεβαιώσεις.»
- Απόσπασμα από την Μυστική Εγκύκλιο του Ιωάννη Καποδίστρια προς τους δημόσιους υπαλλήλους, με την οποία τους ζητούσε να παραιτηθούν της οποιασδήποτε μασωνικής τους ιδιότητας!
Με αφορμή μία...ανακάλυψη κάποιων για τον Δένδια, οφείλουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι πιστεύουν πως μονάχα εκείνος ή έστω τα κόμματα εξουσίας (Πασοκ και Νδ) έχουν άρρηκτες σχέσεις με την ανθελληνική και αντίχριστη εβραιομασωνία!

Δυστυχώς, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ αποτελούνται από Μασώνους κι έχουν στενές σχέσεις με τις Τεκτονικές Στοές!!!

Το λεγόμενο Σύστημα, που όλοι τάχα "πολεμούν", αλλά ταυτόχρονα το υπηρετούν πιστά, έχει αλωθεί εδώ και χρόνια από την Μασωνία! Τα Μμε, τα διάφορα "διευθυντήρια" και άλλες κλίκες που επηρεάζουν τις εξελίξεις, παρομοίως.

Το λέμε λοιπόν για να σταματήσουν ορισμένοι συνέλληνες να έχουν αυταπάτες: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή τη στιγμή, μέσα στη Βουλή, κανένα κόμμα που να μην έχει την παραμικρή επαφή με τους Μασώνους!

Διαφορετικά, αν κάνουμε λάθος, ας μας διαψεύσουν!

Πώς; Πολύ απλά, ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ!

Εμπρός λοιπόν! Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για κάθε πραγματικό Έλληνα Πατριώτη και πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό...!
hellas-orthodoxy

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha