Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Στα δέκα πλυσίματα, δώρο το... σεξ!


Έναν πικάντικο τρόπο είχε βρει ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στη Μαλαισία για να κρατήσει τους πελάτες του. Η αστυνομία δεν "εκτίμησε" το επιχειρηματικό δαιμόνιο του ιδιοκτήτη


Ένας οίκος ανοχής  και ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας είχαν δώσει ένα νέο νόημα στη φράση "αφοσίωση των πελατών" που δεν διδάσκεται σε κανένα πανεπιστήμιο.
Ο "δημιουργικός" τρόπος για να προσελκύσουν πελάτες περνούσε μέσα από τις υπηρεσίες σεξουαλικής ανακούφισης των πελατών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Time που επικαλείται την εφημερίδα Malan Mail κάθε πελάτης που έπλενε το αυτοκίνητο του στο εν λόγω πλυντήριο εννέα φορές της δέκατη θα είχε δώρο σεξ!
Το πλυντήριο που λειτουργούσε επί τρεις μήνες στην Κουάλα Λουμπούρ είχε συνάψει συνεργασία με έναν οίκο ανοχής όπου και παρέχονταν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες.
Την περασμένη Δευτέρα, αστυνομικοί εισέβαλαν στον οίκο ανοχής και έπιασαν πέντε από τους πελάτες επί τω έργω, να επωφελούνται της προσφοράς.
Στον οίκο ανοχής  συνελήφθησαν  εννέα γυναικών από το Βιετνάμ ηλικίας από 18 έως 28 ετών.
Σύμφωνα με τις αρχές, οι πελάτες του πλυντηρίου είχαν και  κάρτα μέλους. Κάθε φορά  που συμπλήρωναν τα εννέα  πλυσίματα παρουσίαζαν την κάρτα στον οίκο ανοχής και είχαν δωρεάν σεξ με μια από τις κοπέλες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορνεία  στη Μαλαισία θεωρείται παράνομη.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha