Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Θρίλερ με τις κλοπές εγγράφων από το Γενικό Λογιστήριο. Τρέμουν εκβιασμούς και απαγωγές επιχειρηματιών όπως Αργεντινή!






Άκρως απόρρητα έγγραφα που μπορούν να προκαλέσουν συγκλονιστικές εξελίξεις υπέκλεψαν άγνωστοι χάκερς που εισέβαλαν στους υπολογιστές του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.  
Όπως αποκαλύπτει η «Ημερησία» , «σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία,..
δεν βρέθηκαν ηλεκτρονικά ίχνη που να επιβεβαιώνουν εξωτερική παραβίαση των συστημάτων και κλοπή των εγγράφων. Φαίνεται, δηλαδή, να μην υπήρξαν χάκερς που εισέβαλαν στους υπολογιστές του Γενικού Λογιστηρίου, αλλά να αφήνεται να εννοηθεί ότι πρόκειται για εσωτερική δολιοφθορά. Δηλαδή, να έγινε υποκλοπή εγγράφων από υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι και τα έδωσαν για να δημοσιευτούν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους».
Σ αυτή τη περίπτωση μπορεί να δούμε να δημοσιοποιούνται σημεία και τέρατα από τις απόκρυφες συμφωνίες με την Τρόικα, τις αμοιβές των διεθνών νομικών γραφείων-συμβούλων και γύρευε πόσα σκοτεινά σημεία κρύβονται στο Γενικό Λογιστήριο μιας χώρας που για 3 χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο των οικονομικών εξελίξεων του πλανήτη με αποδεδειγμένα βρώμικους και λαδιάρηδες πολιτικούς ανάμεσα στο πολιτικό της προσωπικό. 
Οι ποντικοί του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους είναι πολύ πιθανό να έχουν βρεθεί με ντοκουμέντα-σοκ μπροστά στα οποία η λίστα Λαγκάρντ θα είναι μια παρωνυχίδα.
Πολλοί φωτογραφίζουν υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών ως πρωταγωνιστές της κλοπής οι οποίοι έδρασαν με επαγγελματισμό που θα ζήλευε η “Συμμορία των 11” και σήμερα έχουν στην διάθεσή τους φακέλους που καίνε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και με την αξιοποίηση των συγκεκριμένων στοιχείων κάποιοι από το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι πιθανόν να σαπίσουν σε φυλακές, όχι απαραίτητα ελληνικές.
Ανησυχία βέβαια προκαλεί και το ενδεχόμενο ανάμεσα στα στοιχεία να περιέχονται ονόματα πάμπλουτων συμπολιτών μας οι οποίοι είχαν βρώμικο πάρε-δώσε με κρατικούς λειτουργούς. 
Σ΄αυτή την περίπτωση οι εμπλεκόμενοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχους εκβιασμών αλλά και απαγωγών-ένα άθλημα που γνωρίζει άνθηση στην Αργεντινή 10 χρόνια μετά την αποχώρηση του ΔΝΤ από τη χώρα.


Ένα ακόμη θρίλερ λοιπόν βρίσκεται σε εξέλιξη με φόντο την διεφθαρμένη χώρα οι υπουργοί της οποίας χάνουν τις λίστες φοροφυγάδων δις ευρώ και πετσοκόβουν τις συντάξεις των αγροτών. 
Πιο τέλειο σκηνικό για έναν ολέθριο κοινωνικό και πολιτικό τυφώνα δεν θα μπορούσε να στήσει ούτε ο πιο ευφάνταστος σκηνοθέτης. Γύρευε να υπάρχουν ανάμεσα στα έγγραφα και οι αμοιβές των νομικών συμβούλων που νομιμοποίησαν το πρόστυχο χαράτσι της ΔΕΗ. Ε, ρε γλέντια…





Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha