Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Το παρασκήνιο των τελευταίων ωρών και το ..κρέμασμα Κουβέλη



 

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Μαξίμου σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει και χωρίς τον Φώτη Κουβέλη. Σημείο αιχμής τα εργασιακά, που όπως φαίνεται να πάνε σε ένα άρθρο με την υπόλοιπη συμφωνία για να μην υπάρξουν διαρροές, την ώρα που η ΔΗΜΑΡ έχει ξεκαθαρίζει ότι δεν τα ψηφίζει.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει να σκέφτονται δικομματική και όχι τρικομματική κυβέρνηση, βλέποντας τον Κουβέλη να φεύγει ..νύχτα, αφού δεν χωρά ούτως ή άλλως στο ελικόπτερο.

Την πρώτη γεύση από τις διαθέσεις των βουλευτών την πήραν από τη συζήτηση για τις αποκρατικοποιήσεις, που εκεί υπήρξε αντάρτικο και από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ σκέφτονται σοβαρά την ηρωϊκή έξοδο βλέποντας τα ποσοστά των κομμάτων τους να τείνουν στη γραμμή ..Καρατζαφέρη!

Μέσα σε αυτό το κλίμα, δημιουργείται και ένα ακόμα ερωτηματικό: η κυβέρνηση τρέμει και ο Βενιζέλος πάει στις ΗΠΑ σε ένα ταξίδι που μετατράπηκε μέσα σε λίγες ώρες από ιδιωτικό, σε επίσημο μιας και μάθαμε ότι θα έχει συνάντηση με το IIF και το ΔΝΤ, αλλά και στελέχη του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών.

Πάντως, είναι σίγουρο ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η κοινή γνώμη έχει αποπροσανατολιστεί από τα πραγματικά γεγονότα. Μια η κόντρα ΔΝΤ – ΕΕ, η άλλη το θέμα των τραπεζών, άλλοτε οι αποζημιώσεις… Δεν λέμε ότι αυτά δεν είναι σοβαρά, αλλά δεν συγκρίνονται με τον κλειστό λογαριασμό που θα μπαίνουν εκεί ακόμα και τα πρωτογενή πλεονάσματα της χώρας, ή το θέμα του που θα πάνε τα λεφτά των δόσεων κτλ.

Υπάρχουν όπως φαίνεται, ζητήματα στο παρασκήνιο που προσπαθούν να μην τα αγγίξουν καν στην κυβέρνηση.. Κάνουν τζιζζζ..

Βασίλης Τ.








Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha