Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου από τη Ρωσία απάντηση στην «ασπίδα» του ΝΑΤΟ



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ

Με πραγματικά καταιγιστικούς ρυθμούς η Ρωσία δοκιμάζει νέους αλλά υπάρχοντες βαλλιστικούς πυραύλους, με αιφνιδιαστικές εκτοξεύσεις  προκαλώντας ανησυχία στο δυτικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης, καθώς όλες αυτές οι εκτοξεύσεις πραγματοποιούνται χωρίς καμία προειδοποίηση. 
Πιο συγκεκριμένα ένα νέο βαλλιστικό πύραυλο εκτόξευσε σήμερα η ρωσική δύναμη στρατηγικών πυραύλων (RVSN RF) -διοίκηση η οποία υπάγεται απευθείας στον Ρώσο πρόεδρο- το νέο βαλλιστικό πύραυλο που αναπτύσσεται το παρόν διάστημα των 100 τόνων υγρών καυσίμων και ο οποίος έχει τη δυνατότητα ελιγμών κατά την τελική φάση της προσέγγισής του προς το στόχο έτσι να είναι ώστε να είναι απρόσβλητος από τα αντι-πυραυλικά συστήματα του ΝΑΤΟ.
Όπως αναφέρουν τα ..
ρωσικά ΜΜΕ στις  25 Οκτωβρίου και σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο άμυνας το πρωτότυπο ενός  νέου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου δοκιμάστηκε με επιτυχία στο πεδίο Kapustin Yar στην περιοχή Άστραχαν της νότιας Ρωσίας.
Οι σχετικές πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον εκπρόσωπο του υπουργείου άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι κύριοι στόχοι και τα καθήκοντα της εκτόξευσης ήταν η λήψη πειραματικών στοιχείων, καθώς και ο έλεγχος των τεχνολογικών λύσεων και της λειτουργικής ικανότητας των συστημάτων του πρωτοτύπου.  Ο πύραυλος έπληξε με επιτυχία τον καθορισμένο συμβατικό στόχο στο πεδίο δοκιμών στο γειτονικό Καζακστάν.
Είχαν προηγηθεί οι πρόσφατες δοκιμές στις 19 Οκτωβρίου του διηπειρωτικού πυραύλου εκτόξευσε RC-12M Topol των 800 kt από το πεδίο εκτόξευσης  Plesetsk στις 13:12 μμ ώρα Μόσχας, εκτόξευση επίσης στις 19 Οκτωβρίου διηπειρωτικού πυραύλου R-29R από ένα πυρηνικό υποβρύχιο βαλλιστικών βλημάτων (SLBM) στη θάλασσα του Οχότσκ και τέλος η εκτόξευση δύο πυρηνικών βλημάτων cruise από ένα στρατηγικό βομβαρδιστικό Tu-160Blackjack και ένα Tu-95MS βλήματα τα οποία έπληξαν τους στόχους τους σε απόσταση 2500 χλμ. 






Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha