Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Κοροϊδεύουν τον λαό στην Ελλάδα, διασύρουν την Ομογένεια



Τα έγγραφα που έδωσαν στον πρωθυπουργό, στον 'Αρειο Πάγο, σε υπουργό, στην Βουλή κλπ, οι ''εθνοσωτήρες'' με τα ...600 δισ. δολάρια, οι της Οργάνωσης ''End National Debt''.

ΓΕΓΟΝΟΣ: ''Κρατικά ομόλογα'' 600 δισ. δολ. κλπ δεν έχουν οι ''εθνοσωτήρες'', απλά επειδή ΔΕΝ υπάρχουν.Ανακυκλώνουν και αναπροσαρμόζουν, οι ίδιοι άθρωποι, το παραμύθι με τις χωρίς αξία ''μετοχές'' της -ανύπαρκτης- ''Τράπεζας της Ανατολής''.

Οι φερόμενοι ως ''εθνοσωτήρες'' (με ''αρχηγούς'' τους Αρτέμη Σόρρα, Πάτρα και Μανώλη Λαμπράκη, Νέα Υόρκη) με τα..

.600 δισ. δολάρια που θα ''σώσουν'' την Ελλάδα, παρουσίασαν κατασκευασμένα έγγραφα γιά να εξαπατήσουν τον κόσμο στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, έδωσαν στην δημοσιότητα το έγγραφο 2α-2β, που απευθύνεται στον Αρειο Πάγο, στην Βουλή, στον υπουργό Οικονομικών κλπ. στο οποίο αναγράφεται (έγγραφο 1, κορυφή) ότι αποστολέας είναι η εταιρία ''Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc'', με υπεύθυνο τον Greg Pappas και έδρα την πόλη Woodbridge, περιοχή Ontario, Καναδά.
Η εταιρία και ο υπεύθυνός της δεν γνωρίζουμε ακόμα αν είναι δηλωμένοι στον Καναδά και συγκεκριμένα στην κομητεία Οντάριο.
Ο Greg Ρappas είναι υπαρκτό πρόσωπο και το τηλέφωνο ανήκει σε αυτόν. Ζήτησε χρόνο ''γιά μελέτη του εγγράφου'' γιά να απαντήσει στην ερώτηση του ''Κ''
 (4:12 απόγευμα ώρα Ν. Υόρκης, Τετάρτη 3 Οκτ. '12), ''αν πιστοποιεί την ύπαρξη του εγγράφου που φέρει την υπογραφή του''. Τρία τηλεφωνήματα μετέπειτα, έμειναν αναπάντητα.Η διεύθυνση που αναγράφεται στο έγγραφο (60 Μarycroft Ave., Woodbridge, Ontario, unit or suite #4), ανήκει σε... εταιρία που φιάχνει πλαστικά μπουκάλια και όχι σε εταιρία μετοχών κλπ. (κοιτάξτε διεύθυνσή της, ανοίγοντας το παραπάνω ''λινκ'', στα δεξιά).
Στην προτελευταία παράγραφο του έγγραφου 2β, αναγράφεται ως εταιρία: Federal Funding & Investments Group, Inc. Toronto, Καναδά... Τέτοια εταιρία ΔΕΝ υπάρχει.
Το ''πιστοποιητικό'' (3) δείχνει ότι ο αναγραφόμενος σε αυτό είναι αδειούχος... συμβολαιογράφος Καναδά και τίποτα άλλο. Το δε προξενείο της Ελλάδας απλά το επικυρώνει. ΔΕΝ είναι ''αποδεικτικό'' ύπαρξης χρημάτων, όπως ισχυρίστηκαν σε συγκέντρωσή τους σε ξενοδοχείο της Αθήνας και σε τηλεοπτικά κανάλια, επιδεικνύοντας το έγγραφο.








(Περισσότερα, αργότερhttp://www.kalami.net/2012/ellada/end.htmlα - η έρευνα συνεχίζεται)

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha