Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ρεπούση, η δημοκρατία δεν είναι καλσόν..





“βαθιά αντιδημοκρατική συμπεριφορά” χαρακτήρισε η Ρεπούση την κινηματική παρουσία των Ελλήνων που την αποδοκίμασαν κατά την παρουσίαση κάποιου βιβλίου της στα Χανιά (1/11/2012) για να συμπληρώσει ότι:
“ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις, που πρέπει  να μπορούν ελεύθερα να ακούγονται...” 
 
Τι μας λες κυρά μου; Τώρα τα θυμήθηκες αυτά τα βαθιά και περισπούδαστα. Να σου θυμίσουμε τον "συνωστισμό";  Όποιος τόλμαγε να εκφράσει αντίθεση στο "Ρεπούσειον Άγος" έπεφτε θύμα του πλέον βάρβαρου διασυρμού.
 
Ένας οργανωμένος, με τις πλάτες γερά καλυμμένες, εσμός από βαστάζους σου με πάθος μιγάδα σημαδεμένου από διάφορα συμπλέγματα  βυσσοδομούσε ασύστολα κατά όποιου διαφωνούσε με τις επιδοτούμενες αρλουμπολογίες σου. Τότε όλοι όσοι διαφωνούσαν ήταν βοσκοί, κηπουροί, νοικοκυρές με ..πολύ θυμικό. 
 
Κάποιος ρέκτης πανεπιστημιακός, ούτε λίγο ούτε πολύ, με ιταμότητα και θράσος, χαρακτηριστικά της αριστερόστροφης σάχλας, είπε ότι όποιος είναι αντίθετος μα το βιβλίο σου είναι ...φασίστας! 
Μία καθηγήτρια  σε μία εκπομπή  εκφράστηκε εναντίον του βιβλίου σου και την επομένη την κυνηγούσαν στο Πανεπιστήμιο σαν αγρίμι. 
Δεν σε θυμόμαστε να έβγαλες άχνα, έστω μία λέξη συμπαθείας. Κυρά μου η δημοκρατία δεν είναι καλσόν να το αγοράζεις σε ότι χρώμα θέλεις, να το φοράς όπως θέλεις και να το βγάζεις όποτε γουστάρεις.
Άσε τα σάπια λοιπόν. Η μοίρα σου είναι ήδη προδιαγεγραμμένη.  
Το επίθετο σου στην συνείδηση των Ελλήνων είναι ένα απλό ουσιαστικό όπως εκείνο του Νορβηγού Κουίσλινγκ. Ρεπούσηδες και ρεπούση θα λέγονται όλοι εκείνοι που ξεπουλάνε τον ελληνισμό,  για να δρέψουν την ξένη δάφνη.





Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha