Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

HALANDRI NEWS · ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Το Γραφείο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων του Δήμου Χαλανδρίου λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2008 επί της οδού Γρ. Γυφτοπούλου 2, στον 1ο όροφο του ΚΕΠ (Παλιό Δημαρχείο).
Σκοπός του Γραφείου είναι η ενημέρωση και η στήριξη των ανέργων κατά τη διάρκεια αναζήτησης εργασίας, ενώ παράλληλα στοχεύει στην εμψύχωση και κινητοποίησή τους ώστε να πετύχουν επιλογές τέτοιες που θα τους εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δεξιοτήτων τους.

Καθημερινά το Γραφείο καταχωρεί τα βιογραφικά των ανέργων και εν συνεχεία αναζητά θέσεις εργασίας συμβατές με τα προσωπικά στοιχεία, καθώς βρίσκεται σε στενή επαφή με τα μεγαλύτερα δίκτυα εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα ενώ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τυχόν προκυρήξεις του Δημοσίου, αλλά και σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης.
Ταυτόχρονα, οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν το προσωπικό που χρειάζεται η επιχείρησή τους.
Με αυτό τον τρόπο έχει αναπτυχθεί ένα δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων και των ανέργων προς όφελος και των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία του Γραφείου, από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί 117 βιογραφικά και έχουν βρει εργασία 15 άτομα.
Το Γραφείο απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Χαλανδρίου και λειτουργεί καθημερινά 08:00-15:00.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του γραφείου, κα. Τράντα Αγγελική (210 6801634) και να κλείσουν ραντεβού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γραφείο στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για ενίσχυση των υπηρεσιών που παρέχει, έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλανδρίου, με στόχο την κάλυψη κενών θέσεων εργασίας από τους υποψηφίους του Γραφείου, αλλά και τη γνωστοποίηση στο Γραφείο αντίστοιχα κενών θέσεων στα όρια του δήμου μας.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha