Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

HALANDRI NEWS · Τελετή παράδοσης–παραλαβής Αρχηγίας του Π.Σ.



Πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος, στις εγκαταστάσεις του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., στο Χαλάνδρι.


 
 Ο νέος Αρχηγός του Π.Σ. επιδίδει ως αναμνηστικό, παραδοσιακό κράνος Αξκού του Π.Σ., στον απερχόμενο Αρχηγό Αντιστράτηγο Στυλιανό Στεφανίδη.
Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βουλευτής κ. Αθανάσιος Νάκος, ο Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α. Πτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γιάγκος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Μπούφης ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, ο Αρχηγός Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, ο Αρχηγός Γ.Ε.Ν. Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός του Λ.Σ. Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης, ο νομικός σύμβουλος του Υ.Π.Τ.Π. κ. Δημήτριος Αναστασόπουλος, ο τέως Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξεως κ. Γρηγόριος Τασούλας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η φυσική ηγεσία του Π.Σ., ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος, εκπρόσωποι των ΕΔ/ΣΑ, καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και συνταξιούχων συναδέλφων.
Ο απερχόμενος Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης, αφού χαιρέτησε την πολιτική και φυσική ηγεσία των ΕΔ/ΣΑ, προέβη σε μία σύντομη αποτίμηση της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, επισημαίνοντας ότι: «[…] H φετινή ήταν μια δύσκολη χρονιά. Όμως, τόσο η προηγούμενη όσο και η φετινή ήταν επιτυχημένες περίοδοι επιχειρησιακά και, έτσι, κατορθώσαμε να κρατήσουμε το Π.Σ. ψηλά στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών, κερδίζοντας την εκτίμηση του Ελληνικού λαού». Κλείνοντας το χαιρετισμό του, έκανε μνεία στη βοήθεια που προσέφεραν και προσφέρουν οι εθελοντές πυροσβέστες. Εξήρε την ετοιμότητα και την άμεση ανταπόκριση των εργαζομένων στα εναέρια μέσα και τη διάθεση αρωγής της Πολιτείας. «Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες πυροσβέστες, μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την επικοινωνία και τη συνεργασία μας. Στο νέο Αρχηγό εύχομαι δύναμη, υγεία και καλή επιτυχία».
Κατά την ανάγνωση της Ημερησίας Διαταγής, ο νέος Αρχηγός Π.Σ. Αντιστράτηγος Παναγιώτης Μπονάτσος, ανέφερε: «Κύριε Υπουργέ, η τιμή που μου έκανε η Πολιτεία είναι η ύψιστη στην καριέρα ενός Αξιωματικού. Αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη και βαθιά την υποχρέωση να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης και πρωθυπουργό, κύριο Γεώργιο Παπανδρέου, προς εσάς, και προς όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ για την εξαιρετική τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος. Σας διαβεβαιώνω ότι έχω πλήρη συναίσθηση και επίγνωση και της ιστορικής συγκυρίας και των ευθυνών μου. Θα πορευθώ όπως πορεύθηκα έως σήμερα, προσφέροντας, με δικαιοσύνη, με εντιμότητα, με διαφάνεια, με αξιοκρατία αλλά πάνω από όλα, υπερασπιζόμενος το εθνικό και δημόσιο συμφέρον».

fireservice.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha