Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ο ...τσελεμεντές του Πάγκαλου!!!


Ετοιμάζει βιβλίο ο Πάγκαλος με τίτλο: «Μαζί τα φάγαμε»Για το «στοίχημα» και την σύνθεση της νέας κυβέρνησης αλλά και για την επικείμενη κυκλοφορία του βιβλίου του μίλησε ο Θ. Πάγκαλος, στην πρωινή εκπομπή «ΣΚ στη ΝΕΤ».«Ο κ. Παπαδήμος έγινε από όλους αποδεκτός με αισθήματα ικανοποίησης και ελπίδας» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της νέας κυβέρνησης , Θ. Πάγκαλος, σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή «ΣΚ στη ΝΕΤ», εκφράζοντας την πρόθεση του να υπηρέτηση την νέα κυβέρνηση όπως του ζητηθεί.«θα κάνω ότι μου ζητήσει ο κος Παπαδήμος. Συνήθως, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αντικαθιστώ τον πρωθυπουργό όπου και όταν χρειαστεί» είπε ο κος Πάγκαλος.



Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι η προσέγγιση για την σύνθεση της νέας κυβέρνησης έγινε «με φειδώ και αξιοπρέπεια» αν και ο ίδιος δεν ενεπλάκη καθόλου στην διαδικασία επιλογής των προσώπων.

«Δεν ήμουν στις συζητήσεις. Δεν ήταν αναγκαία η παρουσία μου Δεν είμαι πολιτικός αρχηγός, ούτε έχω το ψώνιο να γίνω» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Ο κος Πάγκαλος ξεκαθάρισε ότι είναι διατεθειμένος να δώσει όλες του τις δυνάμεις για να επιτευχθεί το δύσκολο έργο της νέας κυβέρνησης , χωρίς να λογαριάσει το πολιτικό κόστος, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν υπάρχουν περιθώρια για υποκρισίες».

Ο Γ. Παπανδρέου παραμένει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Αν και εχθές έληξε τυπικά η θητεία του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρεία του ΠΑΣΟΚ, ο Θόδωρος Πάγκαλος τόνισε ο κος Παπανδρέου παράμενε ο πρόεδρος του κόμματος και κανείς δεν έχει θέσει ζήτημα εκλογών για την διαδοχή του.

«Κάποια στιγμή το κόμμα θα κινήσει τις διαδικασίες αλλά προς το παρόν ούτε από μένα ούτε από κανέναν έχει τεθεί ζήτημα» ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
http://www.real.gr/

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha