Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΒΓOYN ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ….!!!!



ΠΟΥΤΙΝ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ

Δεν μπορεί δύο κορυφαίοι πολιτικοί στη χώρα μας ο Κώστας Καραμανλής ανιψιός του μεγάλου Κωνσταντίνου Καραμανλή , και πρώην Πρωθυπουργός και  αρχηγός στο ένα από τα δύο μεγάλα  κόμματα της χώρας μας , να εγκαταλείπει την εξουσία και την αρχηγία του κόμματος της Ν.Δ.  χωρίς να βγει τουλάχιστον στον Ελληνικό λαό και να πει τι συμβαίνει, και αμέσως μετά να καταρέει η χώρα...!!!

Δεν μπορεί ο επόμενος αρχηγός του ιδίου κόμματος πριν 20 μέρες
να λέει ότι θα προσπαθήσει να κερδίσει τις εκλογές με απόλυτη πλειοψηφία, για να μπορέσει να αναθεωρήσει το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση, και μετά από 20 μέρες να αλλάζει θέση, "επιτρέποντας" την "εγκατάσταση" κυβέρνησης χωρίς χρονικό ορίζοντα...!!!

Ας προσέξουμε όλοι οι Έλληνες ότι ο Σαμαράς απλά "στηρίζει" με εξωκοινοβουλευτικούς εκπροσώπους την κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΑ και μάλιστα «ανάγκασε» σε παραίτηση τον ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ από βουλευτή ώστε να μην μπορεί να διαφοροποιηθεί ,αν  χρειαστεί , στη βουλή με κυβερνητικές θέσεις .
Είναι «ηλίου φαεινότερο» ότι κάτι συνέβη  που έκανε τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει θέση…!!!
Αν δούμε  την τελευταία συνάντηση του Σαμαρά με τον Παπανδρέου θα προσέξουμε ότι ο Σαμαράς δεν έβλεπε την στιγμή να φύγει από την συνάντηση και μάλιστα έτρεξε μόνος του προς την πόρτα φανέρά  και έντονα ενοχλημένος απο κάτι…!!!
Πολύ φοβάμαι ότι ο Σαμαράς εντός των προσεχών εβδομάδων θα "αναγκαστεί σε παραίτηση" από τη θέση του αρχηγού  της Νέας Δημοκρατίας, αλλά αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί θα παραιτηθεί και γιατί άλλαξε θέση μέσα σε 20 μέρες…!!!
Ίσως σε μερικούς μήνες να ξαναβγούν κάποια πολιτικά παρά-κέντρα και να αποκαλύψουν ότι και ο Σαμαράς όπως και ο Καραμανλής εκβιάστηκαν και απειλήθηκε η ζωή τους…!!!
Πέρα απ όλα αυτά πρέπει να βγουν και να μιλήσουν στον ελληνικό λαό για να μας πουν τι συμβαίνει…!!!
Πρέπει να καταλάβουν ότι, ότι και αν συμβαίνει, ο Ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους πρέπει να μιλήσουν, τώρα που ακόμα είναι νωρίς…!!!

Κύριοι, ΚΩΣΤΑ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ πείτε μας τι συμβαίνει...; 
http://thoureios.blogspot.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha