Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS · Μια δύσκολη νίκη Γ.Σ. Χαλανδρίου με 67-59


Μια δύσκολη νίκη στον εξ αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα πέτυχε η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Γ.Σ. Χαλανδρίου με 67-59 (33-30) για το πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ (εντός έδρας).

Η ομάδα φάνηκε κουρασμένη μετά και τον αγώνα της Δευτέρας με το Μαρκόπουλο, ενώ οι Απολλωνιστές ήθελαν να πετύχουν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα και έπαιξαν πολύ καλά.

 Έτσι στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν 16-23 εις βάρος της ομάδας μας. Μια αντεπίθεση στο δεύτερο δεκάλεπτο έφερε την ομάδα με ένα 17-7 μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Παρόλα αυτά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο (15-14)και ο Απόλλωνας ήταν συνεχώς πολύ κοντά στο σκορ. Ένα ξέσπασμα της ομάδας στο μέσο του 4ου δεκάλεπτου ήταν αυτό που οδήγησε τη διαφορά στους 10 πόντους και έδωσε την καθαρή τελικά νίκη στην ομάδα μας, η οποία την φέρνει μετά από 6 αγώνες ΜΟΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ στη βαθμολογία, ένα βαθμό πίσω από το Σπόρτιγκ. 
Οι παίκτες μας: Γ. Μωραϊτης 2, Η. Εμίρης 13 (1τρ), Ν. Γραμματόπουλος 15 (1τρ), Π. Απέργης 17, Π.Πετριανίδης 9, Δ. Κορώνης, Δ. Γιαννάκης 2, Μ. Σβορώνος 9 (1τρ), Ν. Παπαδέας, Π. Θέος, Α. Ξαρχάς, Α. Ζαχαρόπουλος. Προπονητής ο Α. Καρούτζος με βοηθό τον Γ. Στρατάκο. 
Μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες στην έδρα μας αυτή την εβδομάδα, την επόμενη Δευτέρα 7-11-2011 η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου δοκιμάζεται εκτός έδρας,σε αγώνα με την δυνατή ομάδα του Αρη Πετρούπολης. 

http://www.gsh-basket.gr/

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha