Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS · Πρωτοβουλία αλληλεγγύης



katw-xalandriΜια πρωτοβουλία γεμάτη ανθρωπιά έλαβαν κάτοικοι του Κάτω Χαλανδρίου, με στόχο την ανάπτυξη ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης στη γειτονιά τους, ώστε να παρέχουν βοήθεια σε όσους συμπολίτες τους το έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, πέντε δημότες της περιοχής, βλέποντας τα συνεχώς διογκούμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί τους γείτονες -κυρίως μεγάλης ηλικίας- να καλύψουν ακόμα και τις καθημερινές βιοτικές τους ανάγκες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ομάδα αλληλοβοήθειας. Στόχος τους είναι η δημιουργία ενός δικτύου από ανθρώπους της γειτονιάς, οι οποίοι θα παρέχουν σε συνανθρώπους τους που το χρειάζονται, είδη πρώτης ανάγκης που δεν έχουν από μόνοι τους την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν. Είναι μια προσπάθεια που αναπτύσσεται «διακριτικά και μακριά από πολιτική ή θρησκευτική εκμετάλλευση», όπως λέει ένα από τα ιδρυτικά μέλη, η κ. Εβίτα Ελευθερουδάκη.
Η ομάδα απευθύνει κάλεσμα σε όσους κατοίκους της περιοχής μπορούν να βοηθήσουν είτε διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο τους, είτε γνωστοποιώντας στην ομάδα ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια, να επικοινωνήσουν στο e-mail gitones15232@gmail.com με την κ. Ελευθερουδάκη, ώστε να ενισχύσουν τη θετική αυτή πρωτοβουλία.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha