Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Εξελίξεις μετά τα Χριστούγεννα στην ΑΕΚ



Μετά τα Χριστούγεννα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στην ΑΕΚ όσον αφορά την υπόθεση του υποψήφιου επενδυτή. Ο Σταύρος Αδαμίδης δεν πήγε χθες στην Καλαμάτα για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα και όλα δείχνουν ότι έμεινε στην Αθήνα για να προχωρήσει τις επαφές με....




την πλευρά του Άραβα. Την επόμενη Τετάρτη (28/12) είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, όμως δεν πρόκειται να προκύψει κάτι νεότερο στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να παραστεί ο Γιάννης Βλάχος στη συγκεκριμένη Γ.Σ. από τη στιγμή που υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ανεπίσημα γίνονται διάφορες διαβουλεύσεις, αφού τόσο η ΑΕΚ όσο και η ενδιαφερόμενη πλευρά προσπαθούν να προασπίσουν το συμφέρον τους πριν δεσμευτούν.

Πάντως, ο κ. Αδαμίδης θα επιχειρήσει να κερδίσει λίγο χρόνο και εμφανίζεται να προετοιμάζεται για ανακοινώσεις πριν από την Γ.Σ. της 28ης Δεκεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η ΑΕΚ και ζητά να δεσμευτεί η παρουσία των δύο παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη. Στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου» επικρατεί αισιοδοξία, αφού οι αποδείξεις που έχουν προσκομίσει δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και υπάρχει η εκτίμηση ότι το δικαστήριο θα βγάλει μια απόφαση που θα δικαιώνει την ΑΕΚ.

Από σήμερα οι παίκτες της «Ενωσης» απολαμβάνουν ξεκούραση τεσσάρων ημερών και θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων την προσεχή Τρίτη (27/12). Όσον αφορά τον Κώστα Μανωλά, αποχώρησε από το γήπεδο με διάταση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.
sportfm.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha