Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Διακοπές στα Γιάννενα


Ελεύθεροι να περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους την εορτή των Χριστουγέννων είναι από την Παρασκευή (23/12) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους την Τετάρτη (28/12).
 
Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε πενθήμερη άδεια στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στο πρωτάθλημα της Super League.

H επιστροφή της ομάδας των Ιωαννίνων στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 15:30 το μεσημέρι, όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 17:15 στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες».


Στο μεταξύ πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Διαγόρα ο Αλέξης Μιχαήλ. Πιο συγκεκριμένα ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ υπέστη διατομή εκτείνοντος τένοντος ονυχοφόρου φάλαγκος μέσου δαχτύλου αριστεράς χειρός (σφυροδαχτυλία).

Στο μεσαίο δάχτυλο του Μιχαήλ τοποθετήθηκε νάρθηκας τον οποίο θα φοράει για 45 ημέρες, χωρίς ωστόσο να του στερεί την δυνατότητα να προπονείται. Ο παίκτης θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για όλο αυτό το διάστημα και σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν υποχωρήσει, το καλοκαίρι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha