Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011



altΤην ενίσχυση της ομάδας σκέφτονται οι άνθρωποι του Άρη, ενόψει της χειμωνιάτικης μεταγραφικής περιόδου, όπως δήλωσε στον "Super ΣΠΟΡ FM" ο συνεργάτης του Ντούσαν Μιτόσεβιτς στον πάγκο του Άρη, Θράσος Κονιώτης.
«Τώρα είναι ευκαιρία για ξεκούραση. Το ζητούμενο ήταν η νίκη με την Ένωση το οποίο πετύχαμε και θα κάνουμε ευχάριστες γιορτές», δήλωσε ο Θράσος Κονιώτης.
Για τα μεταγραφικά: «Συζητήθηκαν κάποια ονόματα, αλλά πρέπει να επιστρέψει στην Κύπρο την Τρίτη ο προπονητής μας για να δούμε πως θα κινηθούμε. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις. Ήδη έφυγε ο Βασίλιεφ και πρέπει να αντικατασταθεί. Αρχικά γίνονταν σκέψεις για αμυντικό λόγω της
αποχώρησης του Βασίλιεφ. Τώρα γίνονται σκέψεις για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κέντρο αλλά και στην επίθεση. Όμως για να έρθει κάποιος πρέπει πρώτα να φύγει κάποιος άλλος».
Τι γεύση αφήνει η χρονιά: «Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή, όμως δεν είχαμε ανάλογη συγκομιδή. Μας δίνει ελπίδα ότι με τη νέα χρονιά θα έρθουν περισσότεροι βαθμοί, αφού έχουμε 8 αγώνες στην έδρα μας».

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha