Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS · ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Φίλος - Αναγνώστης μας έστειλε το πρωί αυτό το emai



ΑΝΑΦΟΡΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Χθες, Πέμπτη 3-11-2011, στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, "χτύπησε" πάλι (αυτή τη φορά με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του), δίνοντας ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ μπροστά στα 9χρονα παιδάκια...Μπούρκουλας κύριοι...Μπούρκουλας.

Λοιπόν... Μετά από "αψιμαχίες", "χτυπηματάκια" και, εν τέλει, τραυματισμό ενός παιδιού - προηγήθηκε "φασαρία" και ένταση μεταξύ παιδιών 2 τμημάτων της Δ' Δημοτικού - και αφού ειδοποιήθηκε ο πατέρας του να το πάρει, ο ΜΕΓΑΣ διευθυντής, μπροστά στα 9χρονα και τις δασκάλες, προφανώς για να αποδείξει ότι υπάρχει και ότι "εργάζεται", είπε το ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ - όλα τα παιδιά το άκουσαν, δεν το είπε μόνο η Νίκη, ο Πάνος, ο Γιωργάκης, ο Βασιλάκης, ο Χρηστάκης, ο Νικολάκης, ο....η...ο.... - ότι ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ή ΣΤΑΥΡΟΥΣ (εδώ υπάρχει μια σχετική διαφωνία μεταξύ των παιδιών...δεν έχει όμως αυτό σημασία) ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ (ποιος, άραγε, θα κάνει τον...ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΤΡΕΝΤ, που λες και εσύ;;;!!!) ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ή ΣΤΑΥΡΟ.
ΣΤΑ 2 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ή ΣΤΑΥΡΟ, το παιδάκι, αφού ειδοποιηθούν οι γονείς του, στη συνέχεια ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ... ΑΚΟΥΣ;;; Ο ΜΕΓΑΣ διευθυντάκος...ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ κο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" 
.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha