Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

« Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ»..ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…!!!





Και όμως έγινε και αυτό , να ομολογεί ο Πρωθυπουργός της χώρας μέσα στο Εθνικό Κοινοβούλιο ότι  «έκανε την χώρα πειραματόζωο» , και για να μην υπάρξει  καμία μα καμιά απολύτως αντίδραση από κανέναν «Εθνοπατέρα» γεννώνται  τρία ερωτήματα:


  1. Έχει επιβληθεί πλήρη τρομοκρατία στον Κοινοβουλευτισμό;
  2. Ο Πρωθυπουργός Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει ...χάσει τον έλεγχο;
  3. Τα πάντα είναι καθορισμένα και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια αντίδρασης από κανέναν;
 Το πρώτο είναι σχεδόν βέβαιο γιατί στην περίπτωση που αντιδράσουν και «ρίξουν» την κυβέρνηση  και την οδηγήσουν σε  εκλογές, πολλοί απο τους Βουλευτές της πλειοψηφίας και της Ν.Δ δεν πρόκειται να επανεκλέγουν και το ξέρουν πολύ καλά.

Το δεύτερο ερώτημα αποκλείεται γιατί  ο Γ.Α.Π αυτές τις ημέρες είναι το επίκεντρο σε παγκόσμιο επίπεδο και οι αποφάσεις του σε καθημερινή βάση σηματοδοτούν σοβαρές και ραγδαίες εξελίξεις στο διεθνές πολιτικό –οικονομικό σκηνικό και στην περίπτωση που δεν λειτουργούσε σωστά θα τον είχαν «τελειώσει».
Δεν είναι τυχαία η επικρότηση της ανασκευής του δημοψηφίσματος από τους G-20 χτές το βράδυ στις ΚΑΝΝΕΣ.

Απομένει το τρίτο ερώτημα που στηρίζεται στην θεωρία του Πειραματόζωου…!!!

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΠΡΑΞΗ
Με τα παραπάνω μάλλον οδηγούμαστε σε επιβεβαίωση της θεωρίας του «πειραματόζωου» που απ ότι φαίνεται αρχίζει και γίνεται πράξη και μάλιστα χωρίς ουσιαστικές αντιδράσεις σε κυβερνητικό επίπεδο αγνοώντας τις μεγάλες συγκεντρώσεις του Ελληνικού Λαού.

Άρα να περιμένουμε γεγονότα που θα οδηγήσουν στην πλήρη ένταξη της χώρας σε μία νέου τύπου διακυβέρνηση με μακροχρόνιες συμβάσεις που θα καθορίζουν την λειτουργία  μιας χώρας  και των λαών .

Ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ υπερηφανεύεται ότι με δική του πρωτοβουλία δημιουργήθηκε ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ  με την συμμετοχή της Ευρώπης
 ( Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα – Ευρωπαϊκή Επιτροπής)  και των Ηνωμένων Πολιτειών ( Δ.Ν.Τ).

Στην περίπτωση που μία χώρα έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα για να
"σωθεί" θα πρέπει ή να πτωχεύσει ή να ενταχθεί στον παραπάνω Μηχανισμό Στήριξης με κανόνες λειτουργίας και όρους που θα «επιβάλλει» ο Μηχανισμός.

Για να μπορέσουν όμως να είναι «Νόμιμοι» οι κανόνες λειτουργίας και οι όροι που επιβάλλονται , θα πρέπει να υπογράφεται μια Δανειακή Σύμβαση που θα εγκρίνεται από τα κοινοβούλια ενθεν και ένθεν και θα συνοδεύεται απο μια σειρά  Νόμων του Κράτους.

Το σίγουρο είναι ότι οι Νόμοι που θα απαιτούνται για την «υπογραφή» θα αφορούν όλο το φάσμα της λειτουργίας μιας χώρας και σε όλα τα θέματα ( Παιδεία- Υγεία- Οικονομία- Διατραπεζικό- Άμυνα- Ενέργεια κλπ), και για να ψηφιστούν θα απαιτείται σχεδόν μια Κυβερνητική Θητεία οπότε πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να ανατραπούν άμεσα.

Με απλά λόγια το σχέδιο  έχει τα ακόλουθα στάδια.

  1. Προώθηση – αναγνώριση  των ψευτο-οίκων αξιολόγησης σε επίσημα Διατραπεζικά κέντρα με άποψη.
  2. Δημιουργία  « ψευτοπτώχευσης» μιας χώρας.
  3. Δημιουργία παγκόσμιου μηχανισμού στήριξης.
  4. Υπογραφή Δανειακών συμβάσεων με τον Μηχανισμό Στήριξης και των Κρατών με αποφάσεις και Νόμους που θα παρθούν από τα κοινοβούλια.
  5. Κανονισμοί λειτουργίας των Λαών που θα ενταχθούν σε αυτόν τον μηχανισμό με:
    1. Κατάρτιση νέου τύπου Συντάγματος (Ευρωσύνταγμα).
    2. Δημιουργία νέου τύπου  ελεγκτικών μηχανισμών.
    3. Δημιουργία συστήματος προστασίας και ασφάλειας των Λαών που θα ανήκουν σε αυτόν τον μηχανισμό ( Ευρωστρατό - Ευρωαστυνομία κλπ).
    4. Δημιουργία ενός ενιαίου νομίσματος.

Και πλήθος άλλων ανεργιών που είναι αυτονόητες….!!!

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Από σήμερα αρχίζει να γίνεται κουβέντα για τον έλεγχο των οικονομικών της ΙΤΑΛΙΑΣ από επιτροπή της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. και μάλιστα αρχίζει να το συζητά και ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ολα τα παραπάνω επιβάλλονται για αντιμετωπισυτεί τα προβλήματα που σύντομα θα κλειθεί να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα απο την ραγδαία ανάπτυξη της ΚΙΝΑΣ...!!!



Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha