Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-2 (video)



levadiakos aek 0 2 videoΗ ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 0-2 του Λεβαδειακού στη Λειβαδιά για την 16η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σιαλμάς ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του Κωστένογλου (34`, 71`) πριν αποβληθεί στο 82` με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πολύ κακό θέαμα προσέφεραν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του αγώνα, με την πρώτη αξιόλογη φάση να σημειώνεται στο 30` όταν ο Κόρμπος με μακρινό σουτ υποχρέωσε τον Κωνσταντόπουλο να απομακρύνει σε κόρνερ με υπερένταση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σιαλμάς μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη κάνοντας το 0-1, το οποίο παρέμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Λεβαδειακός μπήκε φορτσάτος στο δεύτερο μέρος και πίεσε την ΑΕΚ η οποία δε δέχθηκε γκολ χάρη στις επεμβάσεις του Κωνσταντόπουλου. Αφού ανταπεξήλθαν στην πίεση των γηπεδούχων, οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 71`. Σκόρερ ήταν και πάλι ο Σιαλμάς, με προβολή αυτή τη φορά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Jose Carlos. Στο 82` ο σκόρερ της ομάδας του Κωνστένογλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο οι Βοιωτοί δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, μια και το γκολ που πέτυχε ο Napoleoni στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε ως οφσάιντ, και η ΑΕΚ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο.
Σκόρερ: 34`, 71` Σιαλμάς
Συνθέσεις
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Tomas (76` Chumbinho), Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Zahui (46` Βασιλείου), Favalli, Popovic, Ζουρούδης (67` Napoleoni)
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Cala, Καράμπελας, Γεωργέας, Ρίκκα (58` Μάκος), Σιαλμάς, Jose Carlos (79` Guerreiro), Leonardo (51` Λαγός), Beleck




Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha