Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Προϊστορία και πληροφορίες για το παιχνίδι με τον Αστέρα



Ο Αστέρας στην Σούπερ Λιγκ

Η ομάδα της Τρίπολης «ξεπετάχτηκε» τα τελευταία 7 χρόνια από το πουθενά. Έχοντας μόλις 1 συμμετοχή στην Β Εθνική μέχρι το 2005, πήρε 3 συνεχόμενους ανόδους και από το Περιφερειακό πρωτάθλημα βρέθηκε στην Σούπερ Λιγκ, όπου παραμένει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, έστω και αν χρειάστηκε μεγάλες δικαστικές και γραφειοκρατικές περιπέτειες το περασμένο καλοκαίρι για να διατηρήσει την θέση του στην κατηγορία… Έχει μέχρι στιγμής 132 αγώνες (38 νίκες, 42 ισοπαλίες και 52 ήττες) με συντελεστή τερμάτων 118-135.

Ο Προπονητής

Σάκης Τσιώλης. Ο έμπειρος Καρδιτσιώτης προπονητής ξεκίνησε τη χρονιά από τον Άρη, τον οποίο είχε αναλάβει προς το τέλος της περασμένης σαιζόν. Παρόλα αυτά η εκκίνησή του στον Άρη δεν ήταν ιδανική κι έτσι βρέθηκε στην Τρίπολη, η οποία είχε απολύσει τον Όσκαρ Φερνάντεθ. Ο Έλληνας τεχνικός έχει συνολικά στην Σούπερ Λιγκ 132 παιχνίδια με απολογισμό 30 νίκες, 42 ισοπαλίες και 60 ήττες. Στον Αστέρα στην Σούπερ Λιγκ μέχρι στιγμής έχει 5 παιχνίδια (2 νίκες και 3 ήττες).

Ο επικίνδυνος

Μάριο Μπρέσκα και Εμάνουελ Περόνε είναι οι δύο πιο επικίνδυνοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Ειδικά ο πρώτος μπορεί στην καλή του μέρα να διασπάσει οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα. Οι δυο τους σχηματίζουν ένα εξαιρετικό δίδυμο, το οποίο δημιούργησε πολλά προβλήματα τόσο σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό όσο και στον Ολυμπιακό. Ο κουρασμένος Παναιτωλικός (2 ματς σε διάστημα 4 ημερών) θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός απέναντι στους Μπρέσκα και Περόνε εάν θέλει αποτέλεσμα στην Τρίπολη.

Προϊστορία

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έχουν συναντηθεί μόλις 5 φορές στην ιστορία τους και 2 εξ αυτών θα μπορούσε κανείς να πει ότι δεν… ισχύουν καθώς η ομάδα της Τρίπολης τότε ήταν γνωστή ως ΑΟ Τρίπολης. Όπως και να έχει ο Παναιτωλικός ακόμη και την πρώτη χρονιά του Κωστούλα δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αστέρα να κερδίσει το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί 2 φορές σε επίσημα παιχνίδια στην Τρίπολη και έχουν από μία νίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε καμία από τις 5 αναμετρήσεις δεν υπάρχει ισοπαλία, ενώ μόλις σε ένα από αυτά τα παιχνίδια ο Παναιτωλικός δέχτηκε γκολ από τον Αστέρα. Συνολικά ο Τίτορμος μετρά 4 νίκες και 1 ήττα με αντίπαλο τον Αστέρα.
Β Εθνική 1964-1965
ΑΟ Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-1
Παναιτωλικός – ΑΟ Τρίπολης 2-0
Γ Εθνική 2005-2006
Αστ. Τρίπολης – Παναιτωλικός 2-1
Παναιτωλικός – Αστ. Τρίπολης 2-0
Σούπερ Λιγκ 2011-2012
Παναιτωλικός – Αστ. Τρίπολης 1-0

Φόρμα και ο επόμενος αγώνας:

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-0
Άρης – Παναιτωλικός 0-0
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-1
Αστ. Τρίπολης – Παναιτωλικός
Πανιώνιος – Παναιτωλικός
Αστ. Τρίπολης – Άρης 1-0
Παναθηναϊκός – Αστ. Τρίπολης 3-1
Πανιώνιος – Αστ. Τρίπολης 2-0
Αστ. Τρίπολης – Παναιτωλικός
Κέρκυρα – Αστ. Τρίπολης

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha