Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Φεύγουν Παπαστεριανός και Πορτίγια


Στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει περάσει η διαδικασία της λύσης των συμβολαίων της ΠΑΕ Άρης με τους Μανόλη Παπαστεριανό και Κριστιάν Πορτίγια. Η αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα


Θέμα χρόνου δείχνει να είναι μετά την σημερινή ημέρα η υπογραφή της λύσης των συμβολαίων της ΠΑΕ Άρης με τους Μανόλη Παπαστεριανό και Κριστιάν Πορτίγια.

Μία εξέλιξη που έρχεται σε αντίθεση με την περίπτωση του Νέρι Καστίγιο που φέρεται να αξιώνει όλο το συμβόλαιό του ενώ όσον αφορά τον Σάκη Πρίττα λογικά την Δευτέρα (09/01) θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη.

Το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπάρχουνε δυσκολίες στο να λυθούν τα συμβόλαια των Παπαστεριανού και Πορτίγια έχει να κάνει με την διάθεση και των δύο ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μίχαλ Πρόμπιερζ.


Με σημαντική παράμετρο στην περίπτωσή τους το γεγονός ότι φαίνεται να υπάρχει ταύτιση και στο οικονομικό κομμάτι σε αντίθεση στην περίπτωση του Καστίγιο ενώ και σε αυτήν του Πρίττα σημαντικό ρόλο ουσιαστικά θα παίξει η επίτευξη η χρυσή τομή στον διακανονισμό.

Δύο ποδοσφαιριστές που επίσης όπως και οι Παπαστεριανός και Πορτίγια που δεν υπολογίζονται από τον 39χρονο Πολωνό τεχνικό του Άρη όπως φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο σε όλες τις επαφές που είχε τις προηγούμενες μέρες με την διοίκηση της ΠΑΕ.

Η αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα

Στο αγωνιστικό κομμάτι την αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα στο νησί των "Φαιάκων" αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Τσέζαρεκ, Κατίδης, Ακόστα, Φατί, Τόχα, Βράνιες, Καπετάνιος, Ουμπίντες, Σολτάνι και Παπαζαχαρίας.

Την αποστολή του Άρη αποτελούνε 19 ποδοσφαιριστές για προληπτικούς λόγους καθώς ο Καζναφέρης ταλαιπωρείται από μία ίωση το τελευταίο διήμερο με αποτέλεσμα να ταξίδεψε μόνος του με ΙΧ στην Κέρκυρα και όχι με το πούλμαν της υπόλοιπης αποστολής.

Για τον λόγο αυτό και ο 24χροονος που προοριζόταν για την θέση του βασικού αριστερού μπακ προπονήθηκε ελαφρά στην σημερινή τελευταία προπόνηση ενώ λόγω της ίωσης του στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή του Άρη στην Κέρκυρα θα κοιμηθεί μόνος του.

Όσο πλέον για την συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα του αυριανού παιχνιδιού στο νησί των Φαιάκων είναι κάτι που θα το αποφασίσει αύριο ο Πρόμπιερζ που σε περίπτωση απουσίας του θα τοποθετήσει στην θέση ου αριστερού μπακ τον Βραζιλιάνο Μίσελ.

Στην περίπτωση αυτή ο Ούμπιδες θα ξεκινήσει και πάλι ως αριστερός χαφ με τον Νέτο δεξιό μπακ και τον Γιαννιώτα δεξιό χαφ. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λαζαρίδης και Ντίκο με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Φατί στην επιστροφή του μαζί με τον Τόχα έχοντας μπροστά τους τον Σολτάνι σε ρόλο δεύτερου επιθετικού πίσω από τον Τσέζαρεκ.


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha