Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-1 (video)



ΑθανασιάδηςΜε το δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το 2012. Η ομάδα του Μπόλονι στην μετά-Βιεϊρίνια και Κοντρέρας εποχή δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας τον οποίο νίκησε με 3-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.





Ο ΠΑΟΚ που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης πήρε την τρίτη του
 σερί νίκη στο πρωτάθλημα με τα γκολ των Ίβιτς και Αθανασιάδη (2) φτάνοντας στους 25 βαθμούς, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σταφυλίδη. Από την άλλη ο Λεβαδειακός που μείωσε με τον Ναπολεόνι παρέμεινε στην 15η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Πριν από την αναμέτρηση, οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Πάμπλο Κοντρέρας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κρατώντας από μία φανέλα τους και χαιρέτησαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Σε κλίμα συγκίνησης ο κόσμος του ΠΑΟΚ φώναζε ρυθμικά τα ονόματά τους, αποχαιρετώντας τους δύο παίκτες.


Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση για να "καθαρίσει" το παιχνίδι στην μετά-Βιεϊρίνια εποχή και μέχρι το 35' ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος.


Στο 5ο λεπτό Ο Αθανασιάδης έκανε την σέντρα, ο Κουτσόπουλος έκοψε η μπάλα έφτασε στον Γεωργιάδη που έκανε το πλασέ, αλλά απέκρουσε ο Κυριακίδης.

Εννέα λεπτά αργότερα (14'), ο Ίβιτς διαμαρτυρήθηκε για χέρι, όταν μετά από ενέργεια που έκανε μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Λεβαδειακού με τον διαιτητή να λεέι να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ στο πρώτο εικοσάλεπτο καρποφόρησε στο 21', όταν μετά από κάθετη πάσα του Αθανασιάδη στον Ίβιτς, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Μπόλονι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (25'), οι Αθανασιάδης-Σαλπιγγίδης, συνεργάστηκαν ο πρώτος βρήκε με παράλληλη σέντρα τον Γεωργιάδη, ο τελευταίος έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 37', το δυνατό σουτ του Σαλπιγγίδη μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακίδης, ενώ στο επόμενο λεπτό (38') από το σουτ του Ίβιτς η μπάλα έφυγε άουτ.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο (43'), όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΟΚ, ο Φαβάλι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

"Καθάρισε" νωρίς με Αθανασιάδη

Στο δεύτερο ημίχρονο με το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ "καθάρισε" την υπόθεση νίκη. Στο 49' ο Φωτάκης έκανε σέντρα, ο Ίβιτς πήρε την κεφαλιά, ο Σαλπιγγίδης έδωσε στον Αθανασιάδη και αυτός από κοντά έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 58', από το σουτ του Φωτάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη. Δύο λεπτά αργότερα (60'), ο Λεβαδειακός απείλησε, όταν από το σουτ του Βασιλείου ο Γλύκος απέκρουσε την μπάλα.

Στο 64'΄, ο Ζαουί έκανε την άθετη πάσα στον Βασιλείου, ο επιθετικός του Λεβαδειακού θα προλάβει Κατσικά και Γλύκο, όμως από το πλασέ του η μπάλα έφυγε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα (67') από το σουτ του Φαβάλι, ο Γλύκος θα χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να μπλοκάρει την μπάλα.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ανέβασε πάλι την απόδοσή του και στο 84' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, όταν ο Λάζαρ έκλεψε την μπάλα από τον Ζησόπουλο, έδωσε στον Αθανασιάδη και ο επιθετικός του "Δικεφάλου" την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 90', ο Σταφυλίδης πήρε την μπάλα από τον Σαλπιγγίδη, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κυριακή.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Λεβαδειακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με γκολ του Ναπολεόνι σε 3-1.



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha