Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0 *ΒΙΝΤΕΟ*



Ερχόμενος από την διακοπή του πρωταθλήματος και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 15η αγωνιστική στη Super League, με τον Μαρκάνο να είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος, στο 53`.

Ο παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, πίεσαν από το ξεκίνημα, αλλά ο Ατρόμητος ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνά του. Στο 11` η κεφαλιά του Τζιμπούρ από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ, ενώ ακολούθησαν δύο σουτ από Χολέμπας και Τζιμπούρ ξανά, που όμως δεν βρήκαν στόχο στο πρώτο 20λεπτο. Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έκλεισαν τους χώρους και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β` μέρους, στο 51`, οι Περιστεριώτες ανησύχησαν για πρώτη φορά τον Μέγιερι ο οποίος όμως εξουδετέρωσε το σουτ του Νάστου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μαρκάνο πήδηξε ψηλότερα από όλους στην εκτέλεση κόρνερ του Φετφατζίδη και με κεφαλιά "έγραψε" το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απομάκρυνε ενστικτωδώς την μπάλα μετά την κεφαλιά του Τόμας. Όσο κυλούσε ο χρόνος, ο Ατρόμητος έψαχνε το γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός κράτησε το υπέρ του σκορ χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά του αγώνα, και πήρε τελικά τη νίκη.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός:
Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο (46` Μακούν), Φετφατζίδης, Φουστέρ (64` Γέστε), Μιραλάς (82` Μέλμπεργκ), Τζιμπούρ

Ατρόμητος:
Ιτάνζ, Νάστος, Τόμας, Ζουέλα, Γιαννούλης, Σφαακιανά



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha