Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Kέρκυρα-Άρης 1-0


Kέρκυρα-Άρης 1-0
Με το δεξί μπήκε στο 2012 η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε, πολύ πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0, του Άρη στο ΕΑΚ, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.


“Δράστης” του γκολ ο Μάρτιν στο ντεμπούτο του με τους Φαίακες, καλύτεροι μεταξύ ίσων ο Αργεντινός και οι Αγρίτης, Ιωάννου.
Αποκαρδιωτικοί οι “κίτρινοι” γκρέμισαν ό,τι καλό έχτισαν στα προηγούμενα παιχνίδια τους.
Ο Άρης είχε την πρώτη προσπάθεια (ένα ακίνδυνο σουτ του Τσέζαρεκ) αλλά πέραν τούτου ουδέν. Η Κέρκυρα, ίσως και για πρώτη φορά στη σεζόν, φαινόταν τόσο ανώτερη από αντίπαλο. Χωρίς να κάνει το εντυπωσιακό ή εξεζητημένο, απλά με περισσότερη διάθεση και σαφές πλάνο. Ο Μαρτίν προειδοποίησε από νωρίς (συρτό σουτ, έφυγε λίγο άουτ) για τις διαθέσεις του και “καπάκι” ο Ιωάννου απειλώντας εκ νέου την εστία του Βελλίδη, έδειξε πως θα είναι άξιος συμπαραστάτης του.
Ωστόσο στο επόμενο διάστημα, μέχρι το ημίχρονο, η πίεσ
ή της δεν μετουσιώθηκε σε ένα γκολ, που βάσει της εικόνας της στο γήπεδο, της άξιζε να αποκτήσει το προβάδισμα. Κόντεψε, δε, να βρεθεί πίσω στο σκορ από το πουθενά, όταν ο Καζναφέρης από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, είδε τον Όσμαν να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα. Όμως αργά ή γρήγορα ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει.
Έτσι, λοιπόν, με τον Μάρτιν να κάνει σεφτέ στο επίσημο ντεμπούτο του, το πολυπόθητο 1-0 ήταν γεγονός στο 48′, με τον Αργεντινό να αξιοποιεί το γύρισμα του Αγρίτη και με κοντινή προβολή να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, ο οποίος ήταν απελπιστικά μόνος του… Τα χρειάστηκε στο φινάλε, με τον Γκαλίνοβιτς να απομακρύνει με υπερένταση την κεφαλιά του Γιαννιώτα.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha