Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-1 (video)



panaitolikos pao 1 1 videoΙσόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός για την 15η αγωνιστική στη Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Camara στο 63`, ενώ οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με τον Toche. Με 10 παίκτες τελείωσεσε το παιχνίδι το «τριφύλλι» καθώς ο Boumsong αποχώρησε τραυματίας στο 80` και οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί.

Ισορροπημένο παιχνίδι έγινε σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο, με τους «πράσινους» να έχουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 8`, με την μπάλα να κοντράρει στον Dolezaj μετά το σουτ του Cleyton και να καταλήγει κόρνερ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και μάλιστα πέτυχαν γκολ στο 20`, αλλά ακυρώθηκε καθώς ο Edjeguele που «βρήκε» δίχτυα ήταν σε θέση οφσάιντ. Έως τη συμπλήρωση των 45` έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και μοιραία το 0-0 παρέμεινε.
Ο Παναθηναϊκός είχε μία ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό, ο οποίος προηγήθηκε με τον Camara, ο οποίος βγήκε μόνος του απέναντι στον Καπίνο, στο 63`. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ferreira αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχαν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Toche, με τις δύο ομάδες να αρκούνται στο βαθμό της ισοπαλίας.
Σκόρερ: 63` Camara / 90` Toche
Συνθέσεις
Παναιτωλικός: Blazic, Σιόντης (65` Παλαιολόγος), Dolezaj, Edjeguele, Addy, Mumin (68` Κούσας), Μητρόπουλος, Rocha, Boumale, Camara, Καραμαλίκης (84` Πασάς)
ΠΑΟ: Καπίνο, Βύντρα, Boumsong, Kante, Σπυρόπουλος, Simao, Κατσουράνης, Zeca (67` Μαρίνος), Μαυρίας (71` Toche), Καραγκούνης (57` Πετρόπουλος), Cleyton
 video τα γκολ από το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-1



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha