Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 27/5/2012




13:00 High school musical 3: Η αποφοίτηση  ΝΕΤ PLAY NET   DOWNLOADS
Το "High School Musical 3: Senior Year" βρίσκει τον Τρόι και τη Γκαμπριέλα να αντιμετωπίζουν την προοπτική ότι μπορεί να χωριστούν, αφού προσανατολίζονται προς διαφορετικά κολέγια. Μαζί με τους υπόλοιπους Wildcats ανεβάζουν ένα περίτεχνο ανοιξιάτικο μιούζικαλ που αντανακλά τις εμπειρίες, τις ελπίδες και τους φόβους τους για το μέλλον. Με νέα απίστευτη μουσική και εκπληκτικά χορευτικά νούμερα που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες της μεγάλης οθόνης, η ταινία μας μεταφέρει ψυχαγωγία υψηλής ενέργειας από την ταλαντούχα ομάδα του Ιστ Χάι.

13:30   ΜΙΑ ΛΑΤΕΡΝΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ  ET 3


Ο Κοσμάς είναι ένας λατερνατζής, ο οποίος εγκαταλείπει την νεογέννητη κόρη του, επειδή τη θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο της γυναίκας του.  Η Νίνα μεγαλώνει με τους γείτονες του Κοσμά, τον Λάμπρο και τη γυναίκα του και γίνεται ένα πολύ όμορφο κορίτσι που μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της.  Στο μεταξύ, ο Λάμπρος έχει πλουτίσει, ενώ ο πραγματικός πατέρας του κοριτσιού εξακολουθεί να ζει στο περιθώριο, παίζοντας τη λατέρνα του.  Όταν η Νίνα ερωτεύεται ένα φτωχό βιολιστή, ο Κοσμάς την υποστηρίζει, μια και ο Λάμπρος δεν εγκρίνει αυτό τον γάμο.


14:50 Επιστροφή στη γαλαζια λίμνη MEGA PLAY  

Στα τέλη του 19ου αιώνα, η Σάρα Χάργκρεϊβ και το μωρό της, η Λίλι, ξεκινούν ένα ταξίδι από την Ταϊτή με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο. Ξαφνικά, το πλοίο τους συναντά μια βάρκα που πλέει ακυβέρνητη στον ωκεανό. Οι επιβάτες της είναι δύο νεκροί, ένας άνδρας και μια γυναίκα και ένα αγοράκι που γλίτωσε από θαύμα το θάνατο. Η Σάρα προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο αγόρι και αποφασίζει να το μεγαλώσει μαζί με την κόρη της, δίνοντάς του το όνομα Ρίτσαρντ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Σάρα και τα δυο παιδιά αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το πλοίο με μια βάρκα -για να γλιτώσουν από τη χολέρα που μαστίζει τους επιβάτες-βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα έρημο τροπικό νησί. Τα χρόνια περνούν. Η Σάρα πεθαίνει από πνευμονία και τα παιδιά προσπαθούν να επιβιώσουν. Με τον καιρό, ανακαλύπτουν την αληθινή αγάπη και τα παιχνίδια του έρωτα. 'Ομως, όταν ένα πλοίο εμφανίζεται στο νησί, ο Ρίτσαρντ και η Λίλι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον επίγειο παράδεισο και να προσαρμοστούν στους νέους κανόνες που τους επιβάλλει ο "πολιτισμό


15:00 Κάτι να καίει ET -1 PLAY  
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 90 LEPTA GR
Ο Κλέαρχος (Κώστας Βουτσάς) με τον Φάνη (Χρήστος Νέγκας) κι άλλους τρεις Θεσσαλονικείς έχουν φτιάξει ένα μουσικό συγκρότημα, στο οποίο επιθυμεί να συμμετέχει και η Ρένα (Μάρθα Καραγιάννη), τα αγόρια όμως δεν της το επιτρέπουν. Η Ρένα γνωρίζει τον κύριο Ντίνο Εξαρχόπουλο (Ντίνος Ηλιόπουλος) ο οποίος συνοδεύει την Τζένη ( Έλενα Ναθαναήλ), την κόρη του διευθυντή του, σε μια επίσκεψη στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Ο εν λόγω κύριος, θέλοντας να κατακτήσει τη Ρένα της υπόσχεται να βοηθήσει το συγκρότημα. Οι σκοτούρες του Ντίνου μεγαλώνουν με την άφιξη της Σοφίας (Ρένα Βλαχοπούλου), η οποία μόνο αν τον παντρευτεί θα εισπράξει την κληρονομιά του μακαρίτη θείου της. Ο Κλέαρχος γνωρίζεται με την αδελφή της Σοφίας, ο Φάνης με την Τζένη και όλοι μαζί κατεβαίνουν στην Αθήνα, σε αναζήτηση της επιτυχίας και της ευτυχίας.


22:00 Ο έμπορος της Βενετίας ET 1 PLAY  DOWNLOADS

Η μοντέρνα κινηματογραφική προσέγγιση του κλασικού έργου του Σαίξπηρ. 

Στη Βενετία του 16ου αιώνα, δύο διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται στην προσπάθειά τους να επικρατήσουν, την ίδια στιγμή που δύο ερωτευμένοι έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και αναγκάζονται να συνειδητοποιήσουν ότι στη ζωή τα πράγματα δεν είναι τελικά τόσο απλά.

22:45 1408 STAR DOWNLOADS

Παρότι είναι δημοφιλής συγγραφέας ιστοριών τρόμου, ο Μάικ Ένσλιν διαθέτει «τετράγωνη» λογική πιστεύοντας μόνο σε ό,τι βλέπει με τα ίδια του τα μάτια. Η σειρά των βιβλίων που έχει γράψει και εκδώσει, αφορούν στην αμφισβήτηση των ανεξήγητων μεταφυσικών φαινομένων στα πιο γνωστά στοιχειωμένα σπίτια. Αποφασισμένος να αποδείξει την ορθότητα των απόψεών του, ο Μάικ δέχεται να μείνει στη διαβόητη σουίτα 1408 του ξενοδοχείου Ντόλφιν στη Νέα Υόρκη, που φημολογείται πως πάνω από 50 άνθρωποι έχασαν εκεί μέσα τη ζωή τους. Εκεί ο ορθολογιστής συγγραφέας θα αναθεωρήσει όλα όσα πίστευε καθώς θα έρθει αντιμέτωπος με τον απόλυτο τρόμο!

21:00 Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης STAR DOWNLOADS

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 90 LEPTA GR 
Ο αγράμματος επαρχιώτης Θανάσης Μπιρμπίλης αφήνει το χωριό του κι έρχεται στην Αθήνα σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, αλλά δεν καταφέρνει να στεριώσει σε καμία δουλειά. Ως γκαρσόνι στην ταβέρνα του Μπουρμπούρη, όπου τον έστειλε ο βουλευτής της περιοχής του Θόδωρος Μπακατσουλάρας, καπελώνει με μια μακαρονάδα ένα αγόρι, που δεν θέλει να φάει. Ως διαιτητής σ’ έναν αγώνα πάλης, όπου τον όρισε ο συγχωριανός του Βαγγέλης τρώει το ξύλο της χρονιάς του, επειδή δεν είναι αντικειμενικός κριτής. Ως υπάλληλος φαρμακείου τσακώνεται με μια πελάτισσά του και τον συνοδό της. Ως φωτογράφος βγάζει ακέφαλες φωτογραφίες και θολώνει μπροστά στα κάλλη μιας σταρ του καμπαρέ. Ως αστυφύλακας καλείται στο σπίτι μιας γυναίκας που μένει με την υπηρέτριά της για να συλλάβει έναν διαρρήκτη και τα κάνει θάλασσα. Κι όταν αποφασίζει να κάνει έναν πλούσιο γάμο, το Ρενάκι του τα ξαναφτιάχνει με τον Πανάγο της, τον βαρύμαγκα πρώην μνηστήρα της. Τελικά ο Θανάσης επιστρέφει στο χωριό του με τις δυσάρεστες αλλά πολύτιμες εμπειρίες της ζωής στην πρωτεύουσα...

21:00 Πεθαίνω για σένα MEGA PLAY DOWNLOADS

Μια “τυπική” ελληνική οικογένεια μπλέκεται στα δίχτυα του έρωτα.
Ενα ερωτικό τρίγωνο, ίσως και ...τετράγωνο, αναστατώνει τα μέλη μιας οικογένειας με προβλήματα επικοινωνίας που κανένα “οικογενειακό... πακέτο” δε μπορεί να λύσει.
Μητέρα, πρώην χορεύτρια, που διδάσκει ταγκό σε σχολή χορού και ο έφηβος γιος της που ψάχνει την ερωτική του ταυτότητα θα αποτελέσουν τις δυο πλευρές ενός τριγώνου !
Πατέρας τροχονόμος με έφεση στη στιχουργική βρίσκει τη πηγή της έμπνευσής του στον αντίζηλό του και εραστή της γυναίκας του θα αποτελέσουν τις άλλες δύο πλευρές του ...τετραγώνου !
Και μια γιαγιά κουφή που ζει αγκαλιά με το κινητό της, είναι ίσως η μόνη που ακούει τη μπόρα που έρχεται.
΄Ολοι μπλέκονται σε μια ιστορία δολοφονικής αγάπης και τρυφερού μίσους.
Το κομφούζιο κορυφώνεται μ' ένα απροσδόκητο θάνατο. Η μήπως φόνο;

00:30 Άγρια ορχιδέα ALPHA  

Η Έμιλυ Ριντ, μια πανέμορφη νεαρή δικηγόρος, ταξιδεύει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για να βοηθήσει την μεσάζοντα Κλώντια Λέιρον, να κλείσουν μια συμφωνία εκατομμυρίων δολαρίων. Εκεί η Έμιλυ γνωρίζει τον Γουίλερ, πρώην εραστή της Κλώντια, έναν εκατομμυριούχο με περίεργους τρόπους και στάση ζωής. Αθώα και ευάλωτη, θα αφεθεί σιγά σιγά στο αισθησιακό περιβάλλον, σε έναν κόσμο γεμάτο από ερωτικές φαντασιώσεις και θα οδηγηθεί σε σκοτεινά μονοπάτια που απελευθερώνουν και τις πιο κρυφές τις επιθυμίες.
00:45 Το παιχνίδι του Σάιμον MEGAΟ ιδιωτικός ντέντεκτιβ Νικ έχει προσληφθεί από έναν πάμπλουτο επιχειρηματία για να σώσει την κόρη του Κλερ που έχει πέσει θύμα απαγωγής. Σύντομα, ο Νικ αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρει μόνος του και έτσι ζητά τη βοήθεια του παλιού του φίλου Σάιμον, ενός πράκτορα με τον οποίο είχε συνεργαστεί όταν υπηρετούσε στην Ιντερπόλ. Τώρα οι δυο τους θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τον πιο αδίστακτο κακοποιό που κυκλοφορεί, αλλά και την συμμορία του που αποτελείται από μια ομάδα τρελών χούλιγκαν, προκειμένου να ελευθερώσουν την κόρη του πελάτη τους...

02:45 Ανορθόδοξη έλξη ALPHA TV
Σ’ ένα αμερικάνικο κολέγιο βασιλεύουν το σεξ, τα ναρκωτικά και το σκληρό ροκ. Η νεαρή, ρομαντική και ακόμη παρθένα, φοιτήτρια Λόρεν, αναζητώντας τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του συμφοιτητή της, Πολ Ντέντον, πέφτει στα δίκτυα του γκέι εμπόρου ναρκωτικών, Σον Μπέιτμαν. Τα πράγματα όμως μπλέκονται περισσότερο όταν η Λόρεν αντιλαμβάνεται πως ο Πολ προτιμά να περνά περισσότερο χρόνο με τον Σον παρά με την ίδια…

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha