Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Το μακιγιάζ του καλοκαιριού



Το καλοκαίρι πλησιάζει και η διάθεσή μας ανεβαίνει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μας ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο η εξωτερική μας εμφάνιση. Εκτός από τα ρούχα όμως και  γενικότερα το ντύσιμο πολύ σημαντικός παράγοντας της εικόνας μας είναι το μακιγιάζ.
Ακόμα και στις πασαρέλες οι τάσεις της μόδας που προτείνονται αφορούν και στο μακιγιάζ, στο στυλ δηλαδή που θα ακολουθείται και στα χρώματα που επιλέγονται. Ας δούμε λοιπόν τι προτείνεται για τις τάσεις του μακιγιάζ για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Χρώματα
Τα χρώματα που προτείνονται είναι κυρίως τα γήινα χωρίς όμως να παραλείπονται και τα έντονα κόκκινα και όλες οι αποχρώσεις του ροζ από τα πολύ παλ έως τα φωτεινά φούξια. Επίσης προτιμώνται  ιδιαίτερα οι μπρούτζινοι τόνοι.

Στυλ
Τα στυλ που ακολουθούνται τονίζουν τη φυσική ομορφιά και συνήθως επιλέγουν ένα σημείο του προσώπου το οποίο τονίζουν περισσότερο. Αυτά μπορεί να είναι μόνο τα μάτια, μόνο τα χείλη ή τα μάγουλα. Οποιοδήποτε σημείο τονιστεί συνήθως συνοδεύεται από  απαλά, βελούδινα δέρματα και αγορίστικα στυλ με έντονα φρύδια.
Μάτια
Αυστηρές γραμμές  με υγρό eyeliner για να τονίζουν το βλέμμα είναι αυτό που προτείνει η μόδα για φέτος το καλοκαίρι και smokey eyes με σκιές σε γήινες αποχρώσεις.
Χείλη
Οι προτάσεις που δίνονται για τα χείλη έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επιλέγονται έντονα χρώματα,φανταχτερά glitter και μεταλλικές αποχρώσεις εξακολουθώντας να είναι και φέτος τα ζεστά κόκκινα χρώματα στη μόδα. Επίσης οι νέες τάσεις  προτείνουν διχρωμία για τα χείλη, χρησιμοποιώντας ένα χρώμα σε όλο το μήκος των χειλιών και ένα άλλο διαφορετικό χρώμα για το κέντρο των χειλιών.
Φρύδια
Τα φρύδια εξακολουθούν να είναι καλοσχηματισμένα και έντονα. Με αυτό τον τρόπο τονίζονται τα μάτια και δίνει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha