Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Όλες οι κυριότερες αθλητικές ειδήσεις,


SPORTS LIVE GR

Το νέο πράσινο χορευτικό (videos)


Οι χορευτικοί πανηγυρισμοί επέστρεψαν μετά από αρκετό καιρό στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του οποίου αυτή τη φορά εμπνεύστηκαν από το νέο βραζιλιάνικο χιτ που έχει τίτλο «Tchu Tcha Tcha».

http://sports-livegr.blogspot.com/2012/05/videos.html



Super League Play – Off: Ο Κάκος στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ


kakos derby diaitites 6h agwnistiki teleutaia play offΟ Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ (20/5, 20:00)




http://sports-livegr.blogspot.com/2012/05/super-league-play-off.html




Το σχεδόν ιδανικό «αντίο» του Λυμπερόπουλου


Το σχεδόν ιδανικό «αντίο» του ΛυμπερόπουλουΟ πανηγυρισμός του 2001, με την πράσινη ακόμη φανέλα στο ντέρμπι «αιωνίων», έμεινε σημείο αναφοράς.
Εντεκα χρόνια μετά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ετοιμάστηκε μάλλον δύσθυμα για τον αποχαιρετισμό στα γήπεδα, φορώντας κιτρινόμαυρη φανέλα και έχοντας αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στα 37 του, χωρίς να δείχνει ακόμη πολύ βέβαιος για το «αντίο», χωρίς να έχει αποκαταστήσει το απωθημένο ενός πρωταθλήματος, αλλά και χωρίς πικρίες από μια καριέρα γεμάτη, ο Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός βαδίζει προς την έξοδο. Χθες αποχαιρέτησε τον κόσμο της ΑΕΚ. Την Κυριακή ρίχνει αυλαία κόντρα στον Παναθηναϊκό



Γρίφος η ενδεκάδα

Τιμωρίες και τραυματισμοί δημιουργούν σημαντικά διλήμματα για τον Μπόλονι στον σχεδιασμό της ενδεκάδας για το ματς με τον Ατρόμητο

Στην προπόνηση της Παρασκευής (18/5) ο Λάσλο Μπόλονι δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει για το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Ρουμάνος δεν δοκίμασε κάποιο σχήμα στο πρόγραμμα της σημερινής μέρας, το οποίο κράτησε μία ώρα και έγινε κάτω από όχι καλές καιρικές συνθήκες στην Νέα Μεσήμβρια.



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha