Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό ενόψει εκλογών... Σουλτς: Μνημόνιο και ευρώ για να καταβληθεί η δόση, αλλιώς χωρίς μισθούς, συντάξεις και σχολεία!



«Εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει τώρα την προσπάθεια, δεν θα δοθεί η επόμενη δόση, δεν θα καταβληθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, θα κλείσουν σχολεία» τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής, για να προσθέσει ότι όσοι θέλουν το ευρώ, αλλά δεν θέλουν το μνημόνιο τρέφουν φρούδες ελπίδες. 




Σύμφωνα με τον Σουλτς, όσοι υποστηρίζουν ότι οι έλληνες δεν πρέπει να τηρήσουν τις συμφωνίες, τότε συνέπεια θα είναι η έξοδος από την ευρωζώνη.


«Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα είναι η αρχή της φρίκης και θα πληγούν περισσότερο αυτοί που ήδη πλήττονται» τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ο ίδιος στην ομιλία του προσπάθησε να διαχωρίσει την Ευρωπαϊκή Ένωση από την Τρόικα. «Δεν είναι δυνατό οι Έλληνες να αντιλαμβάνονται την Τρόικα για Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε, ενώ παράλληλα ευχήθηκε να συνεχίσει ο ελληνικός λαός στο ευρωπαϊκό μονοπάτι.


Παράλληλα, ο Σουλτς ζήτησε από την Ελλάδα να τηρήσει τα συμφωνηθέντα υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «καμία χώρα στη Ευρώπη δεν θα συμφωνήσει στην χρηματοδότηση των 130 δισ. ευρώ».


Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου υποστήριξε ότι δεν θα αλλάξουν όλα άμεσα, και χαρακτήρισε τις μεταρρυθμίσεις αναπόφευκτες γιατί  «το χρέος δεν είναι βιώσιμο και η οικονομία δεν είναι ανταγωνιστική».


Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του για την έλλειψη κυβέρνησης στην χώρα και διαβεβαίωσε ότι η Ε.Ε. θέλει να κρατήσει την Ελλάδα ως μέλος της Ευρωζώνης, για το καλό της Ελλάδας αλλά και για την Ευρώπη.


Έστρεψε τα βέλη του εξάλλου σε όσους φοροφιαφεύγουν ή βγάζουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό , απευθύνοντας έκκληση στους έχοντες «να δώσουν κάτι στη χώρα από εκείνα που τους έδωσε η χώρα».


Ο Μάρτιν Σουλτς υποστήριξε ότι οι Ευρωπαίοι βουλευτές στρέφουν ήδη τις προσπάθειές τους προς μια αναπτυξιακή πολιτική για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.


«Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο προέδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha