Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πολωνία - Ελλάδα 1-1 (VIDEO)


Η Εθνική Ελλάδος ισορρόπησε στο β΄ημίχρονο το παιχνίδι ενώ έχασε και πέναλτι με τον ΚαραγκούνηEuro 2012: Πολωνία - Ελλάδα 1- 1 (τελικό)
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και με 10 παίκτες από το ημίχρονο, η εθνική μας απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Πολωνία στη Βαρσοβία, στην πρεμιέρα του EURO 2012. O Λεβαντόφσκι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 17΄, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ισοφάρισε στο 51΄. Η Ελλάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 45΄ λόγω αποβολής του Παπασταθόπουλου, ενώ έχασε πέναλτι με τον Καραγκούνη στο 71΄, σε φάση από την οποία προήλθε και η αποβολή του Τσέζνι της Πολωνίας.

Δείτε την εξέλιξη του ματς.
90'+3'  Λήξη στην Βαρσοβία. Πολωνία-Ελλάδα 1-1.
90΄ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις
83΄ Μπλοκάρει σταθερά ο Χαλκιάς το σουτ του Πολάνσκι.
80΄ Η μπάλα στρώθηκε στον Σαμαρά έξω από την περιοχή των Πολωνών, αλλά και αυτό το σουτ είναι κακό από τον επιθετικό της Σέλτικ.
74΄ Ο Σαλπιγγίδης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός σηκώνει την σημαία για οφσάιντ. Στην ευθεία φάνηκε πως ήταν ο Έλληνας επιθετικός...
70΄ Ο Καραγκούνης δεν μπορεί από την λευκή βούλα να δώσει το προβάδισμα, με τον Τίτον να αποκρούει το πέναλτι.
68΄ Ο Σαλπιγγίδαρος μετά το γκολ κερδίζει πέναλτι από τον Σέζνι και ο Πολωνός τερματοφύλακας βλέπει την κόκκινη! Ο Τίτον θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τον Ρίμπους να αποχωρεί από το γήπεδο.






68΄ Τελευταία αλλαγή για τον Σάντος. Στη θέση του Γκέκα ο Φορτούνης.
63΄ Ο Σαμαράς βρέθηκε απέναντι από τον Σέζνι, αλλά το σουτ του επιθετικού της Σέλτικ ήταν κακό και πέρασε άουτ.
54΄ Κίτρινη κάρτα στον Καραγκούνη
51΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Ο Σαλπιγγίδαρος ισοφαρίζει σε 1-1! Η Ελλάδα αναπτύχθηκε τρομερά από τα δεξιά, ο Τοροσίδης έβγαλε την σέντρα με τον Γκέκα να πιάνει την κεφαλιά και τον Σέζνι να μη μπορεί να διώξει και τον Σάλπι να στέλνει την μπάλα στην κενή εστία!


48΄ Η άμυνα της Εθνικής μας χάνει ξανά τον Λεβαντόφσκι, αλλά το σουτ του Πολωνού περνάει πάνω από τα δοκάρια του Χαλκιά.
46΄ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Βαρσοβία. Δεύτερη αλλαγή για τον Σάντος με τον Σαλπιγγίδη να περνάει στη θέση του Νίνη.
45΄+3΄ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Πολωνία-Ελλάδα 1-0.
45΄ Ο Ισπανός έχει χάσει την μπάλα στην Βαρσοβία, με τους διεθνείς μας να φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι του Περκίς και στη συνέχεια να δείχνει κίτρινη στον Χολέμπας για διαμαρτυρία.
44΄ Δεύτερη κίτρινη στον Παπασταθόπουλο δείχνει ο Καρμπάγιο!!! Ούτε οι Πολωνοί δεν θα έδιναν αυτές τις δύο κάρτες στον Έλληνα αμυντικό!!
41΄ Όσες σέντρες και να βγάζει ο Νίνης από τα δεξιά, οι Πολωνοί είναι πρωτοι στην μπάλα και διώχνουν την μπάλα.
37΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Πολωνία, με την ελληνική άμυνα να τα χάνει, αλλά ευτυχώς ο Πέρκις δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
37΄ Ο Αβραάμ δεν μπορέι να συνεχίσει το ματς και στη θέση του μπαίνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος
34΄ Κίτρινη στον Παπασταθόπουλο για φάουλ στον Λεβαντόφσκι
28΄ Ο Νίνης κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, από πλάγια θέση, έξω από την περιοχή του Σέζνι, αλλά οι Πολωνοί απομάκρυναν.
24΄ Μακρινό αδύναμο σουτ του Κατσουράνη, αλλά δεν ανησυχεί τον Σέζνι.
17΄ Μία, δυο, τρεις, θα ερχόταν το γκολ. Πάλι πρόβλημα από την αριστερή πτέρυγα της Εθνικής, με τον Πίτσεκ αυτή τη φορά να βρίσκει το κεφάλι του Λεβαντόφσκι, με τον επιθετικό της Ντόρτμουντ να προλαβαίνει τον Χαλκιά και να κάνει το 1-0.



14΄ Πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Χολέμπας από τα αριστερά, με τους Πολωνούς να μπαίνουν στην περιοχή του Χαλκιά, με την μπαλιά του Πίτσεκ να περνάει παράλληλα από την εστία και τον Λεβαντόφσκι να μη μπορεί να πιάσει την κεφαλιά.
12΄ Οι Πολωνοί απαντούν στη φάση της Ελλάδας με τον Μπλαζικόφσκι, του οποίου το σουτ δεν απειλεί τον Χαλκιά.
12΄ Ο Καραγκούνης γέμισε στην περιοχή των Πολωνών από εκτέλεση φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Γκέκα δεν βρίσκει στόχο και περνάει άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σέζνι.
 Πρώτη φάση στο ματς για τους Πολωνούς με τον Μουράφσκι να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή του Χαλκιά και τον γκολκίπερ της Ελλάδας να διώχνει σε κόρνερ.




 Πρώτη σέντρα στο Euro με τους Σαμαρά και Γκέκα! Πάμε Ελλαδάρα!
Οι συνθέσεις:
Πολωνία (Φράντζισεκ Σμούντα): Σέζνι, Μπένιτς, Βασιλέφσκι, Περκίς, Πίστσεκ, Μουράφσκι, Πολάνσκι, Μπλαστσικόφσκι, Ρίμπους, Ομπράνιακ, Λεβαντόφσκι.
Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Νίνης, Γκέκας
Γήπεδο: Βαρσοβίας
Διαιτητές: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Βοηθοί: Ρομπέρτο Φερνάντεθ (Ισπανία), Χουάν Κάρλος Χιμένεθ (Ισπανία)
Πρόσθετοι: Νταβίντ Μπορμπαλάν (Ισπανία), Κάρλος Γκόμεζ (Ισπανία)

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha