Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!




-Επιστολή της Επιτροπής Παμμακεδονικού Αγώνα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ 
 

-Ιδού κ. Ομπάμα η Αλήθεια που σας κρύβουν! 

 


Αδιάψευστος Αμερικανικός Χάρτης που δείχνει ελληνική τη Μακεδονία, κατά την εισβολή του Χίτλερ, Απρίλιος 1941

  
Τα διάφορα "προοδευτικά" κόμματα της Ελλάδας στον όνομα μιας δήθεν... δημοκρατικής αντίληψης των πραγμάτων, σε πολλές περιπτώσεις λαμβάνουν θέσεις που είναι αντιπατριωτικές (το λιγότερο), ανατρέποντας ακόμη και αυτήν την κοινή λογική. Έτσι, οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Κουβέλη και άλλων "δημοκρατικών δυνάμεων" (για το ΚΚΕ δεν το συζητάμε αφού θεωρείται η πηγή του κακού στην περίπτωση του "Μακεδονικού ζητήματος") απέναντι στο θέμα που έχει ενσκήψει με το νεοσύστατο Αλβανο-σλαβο-κατοικούμενο (κυρίως) κρατίδιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, δέχονται "σύνθετη ονομασία" στο πλαίσιο της... αυτοδιάθεσης ενός λαού (!). Αυτό σημαίνει ότι δέχονται να ονομαστούν τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία" για να μπορούν σε μερικές δεκαετίες (ήδη το κάνουν και τώρα!) οι Σκοπιανοί να ζητούν και την... νότια Μακεδονία, δηλαδή τμήμα της Ελλάδας! Δεν γνωρίζουμε αν φταίνε οι βαθιές ρίζες που είχε από την αρχή της ιστορίας της η ελληνική Αριστερά   στους Σλάβους, ή κάτι άλλο πιο... εγκεφαλικό.
Όμως, είναι αδύνατον να αγνοεί η Αριστερά τις επιστολές της Παγκόσμιας Επιστημονικής Κοινότητας σχετικά με την ιστορία, τα αρχαιολογικά και γλωσσολογικά στοιχεία και πολλά άλλα που καταδεικνύουν ότι οι άνθρωποι εκεί πάνω είναι Σλάβοι, δεν έχουν καμία σχέση με Μακεδόνες και ότι ο αχταρμάς βουλγάρικων- σέρβικων και ελληνικών που παρουσιάζουν ως "μακεδονική γλώσσα" δεν έχει καμία σχέση με γλώσσα αλλά είναι ένα ιδίωμα που αναπτύχθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή. Τον Απρίλιο του 2009  η Επιτροπή Παμμακεδονικού Αγώνα, είχε στείλει επιστολή στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα με ένα αδιάσειστο στοιχείο: αμερικανικό χάρτη της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ, έτους 1941 που αποδεικνύει και αυτός ότι η συγκεκριμένη περιοχή ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ (όπως διατείνονται μερικοί αριστεροί) ανήκει στη Μακεδονία! Τι λοιπόν άλλαξε από το 1941 στις ΗΠΑ και εφαρμόζουν διαφορετική πολιτική; Ο κ. Σόρος, ο Κίσιντζερ και ο Νίμιτς (όλως τυχαίως και οι τρεις εβραϊκής καταγωγής και σιωνιστές!); Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι και τα λόμπυ που εξυπηρετούν να καθορίζουν την πολιτική μιας υπερδύναμης; Ή, τελικά, η πραγματική υπερδύναμη είναι αυτά τα λόμπυ; 

Η επιστολή της Επιτροπής προς τον πρόεδρο Ομπάμα αναφέρει:          


  Εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε των ΗΠΑ,

Πλαίσιο κειμένου:    «Καλωσορίζουμε τα δύο νέα μέλη, την Κροατία και την Αλβανία και προσβλέπουμε και στην ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ» Πρόεδρος Ομπάμα  στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, Στρασβούργο, Απρίλιος 2009με αφορμή την αναφορά σας σε κράτος «Μακεδονία», κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Στρασβούργο, αλλά και την μαύρη επέτειο της Χιτλερικής Εισβολής στην Ελλάδα, στις 6 Απριλίου 1941, η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, που εκφράζει τα συναισθήματα 3.500.000 Μακεδόνων του ΚόσμουΕλλήνων απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σας αποστέλλει σήμερα ένα μοναδικό και ατράνταχτο ντοκουμέντοέναν Στρατιωτικό Χάρτη του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, που δείχνει τη Γερμανική Εισβολή του 1941 σε Γιουγκοσλαβία και Ελλάδα!!!


   Ο επίσημος Αμερικανικός Στρατιωτικός Χάρτης, που αποτελεί αυθεντικό εποπτικό υλικό της Ακαδημίας με τον αριθμό 17αναφέρει σαν Μακεδονία όχι φυσικά τα Σκόπια και το νότιο μέρος της Γιουγκοσλαβίας, αλλά την πραγματική πανάρχαια περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, που προστατευόταν μάλιστα από τα περίφημα Οχυρά της «Γραμμής Μεταξά», όπου και αντιμετώπισαν οι Ναζί τη μεγαλύτερη αντίσταση στην απάνθρωπη πορεία τους, ασυγκρίτως ανώτερη από εκείνη της γαλλικής γραμμής Μαζινό, όπως οι ίδιοι είχαν τότε ομολογήσει. Πρόκειται για το Έπος των Μακεδονικών Οχυρών μας, που στοίχισε τέτοιες απώλειες στους Γερμανούς (15.000 συνολικά νεκρούς, τραυματίες, αγνοουμένους κατά τον Έλληνα Αρχιστράτηγο Αλέξανδρο Παπάγο, πολλοί εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σιωπηρά και θάφτηκαν ή νοσηλεύθηκαν στη σύμμαχο των Γερμανών Βουλγαρία) αλλά και δυσκόλεψε τόσο τον Γερμανικό Στρατό, που στο τέλος παρατάχθηκε τιμητικά έξω από τα Μακεδονικά Οχυρά, μπρος στους ηρωικούς Έλληνες Αξιωματικούς και Στρατιώτες!

   Αυτός λοιπόν, ο επίσημος, αυθεντικός, αμερικανικός Χάρτης, που δημιουργήθηκε από επιστήμονες χαρτογράφους και βασίστηκε στα αρχεία και τα ιστορικά δεδομένα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν η Ελλάδα γονάτισε την φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι, αναγκάζοντας τον Χίτλερ να καθυστερήσει θανάσιμα για εκείνον την εκστρατεία του στη Ρωσία και να επιτεθεί στη χώρα μας, αποτελεί επίσημη, αμερικανική, κρατική απόδειξη της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας!


   Καλούμε εσάς τον αγαπητό Αμερικανό Πρόεδρο

και τον Αμερικανικό Λαό, για την Ελευθερία του οποίου, αλλά και ολόκληρου του Κόσμου, θυσιάστηκε η Ελλάδα και μάτωσε τυλιγμένη στα γαλανόλευκα η αιώνια Μακεδονία της (η βόρεια ιστορική περιοχή της Ελλάδας) με τα θρυλικά Οχυρά της κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, να ανακαλέσετε άμεσα ένα τεράστιο ιστορικό, πολιτικό, γεωγραφικό και στρατιωτικό σφάλμα, στο οποίο έχουν παρασύρει τις διπλωματικές υπηρεσίες των  ΗΠΑ δόλιοι πλαστογράφοι των Σκοπίων, τους οποίους είχε ενορχηστρώσει από το 1944 ο Κομμουνιστής Ηγέτης της Γιουγκοσλαβίας Τίτο, προκειμένου να αποκτήσει στρατηγική διέξοδο στο Αιγαίο, με την βίαιη προσάρτηση της Βόρειας Ελλάδος, της αληθινής και μόνης δηλαδή Μακεδονίας των Ελλήνων!

Ολόκληρος ο Χάρτης-Ντοκουμέντο της Αμερικανικής Στρατιωτικής Ακαδημίας

   Γι’ αυτό τότε, ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Έντουαρντ Στεττίνιουςέστελνε στις 26 Δεκεμβρίου 1944, προς όλες τις διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αυτή την διευκρινιστική και κατηγορηματική Εγκύκλιο:

  «Το Υπουργείο (Εξωτερικών των ΗΠΑ) σημείωσε με σημαντικό ενδιαφέρον αυξανόμενες προπαγανδιστικές διαδόσεις και ημιεπίσημες δηλώσεις υπέρ μιας αυτόνομης Μακεδονίας, που προέρχονται κυρίως από τη Βουλγαρία, αλλά επίσης και από Γιουγκοσλαβικές πηγές παρτιζάνων και άλλων, με την πρόθεση να συμπεριληφθούν και ελληνικές περιοχές στο υπό διαμόρφωση κράτος. Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί τις συζητήσεις περί μακεδονικού «κράτους», Μακεδονικής «πατρίδας» ή Μακεδονικής «εθνικής συνειδήσεως» αδικαιολόγητη δημαγωγία που δεν αντιπροσωπεύει εθνική ή πολιτική πραγματικότητα και διαβλέπει με τη σημερινή της επανεμφάνιση σε μια πιθανή συγκάλυψη επιθετικών προθέσεων κατά της Ελλάδας»!!! Πηγή: U.S. State Department, Foreign Relations vol viii,    Washington, D.C., Circular Airgram (868.014/26Dec.1944)

  
   Κύριε Πρόεδρε,

ο Μακεδονικός Ελληνισμός, οι μόνοι και αληθινοί ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, δεν θα δεχθούν ποτέ, όπως και στο παρελθόν, καμμία εισβολή ή αλλοίωση στο Όνομα, την Ιστορία και την πανάρχαια ελληνική τους ταυτότητα και πατρίδα!

   Η Αλήθεια και το Δίκαιο είναι βέβαιο πως θα επικρατήσουν στο τέλος! Όπως πάντα! Αλίμονο όμως στους συνθέτες και τους συμμάχους του ψεύδους. Η καταδίκη τους από την Ιστορία θα είναι παραδειγματική και ανεξίτηλη!

   Αλλά ανεξίτηλο θα μείνει και το όνομα εκείνου του Ηγέτη, που θα σπεύσει να υπερασπιστεί, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς, την Αλήθεια!
   Μια Αλήθεια που μόνο επί τόπου, εδώ στην γη της Μακεδονίας μας, στα Παλάτια και τους Τάφους των Μακεδόνων, των αρχαίων αυτών Ελλήνων του βορρά, μπορείτε με τα ίδια σας τα μάτια να εξακριβώσετε.

   Εξακριβώστε την κύριε Πρόεδρε.

  
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Μακεδονία                                 6* Απριλίου 2009 μ.Χ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha