Popular Post

Blogger Themes

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

H δεδομένη έξοδος από το ευρώ, ο Soros και τα Σκόπια…




 "Η Ελλάδα είναι νεκρή"


Ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες η περιβόητη ετήσια συνάντηση της Λέσχης Bildeberg, με τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα του εξωτερικού να μεταφέρουν ότι τα όσα ελέχθησαν και προβλέπονται για τη χώρα μας, αλλά και την Ισπανία, να είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, με την επιστροφή της Ελλάδας στο ευρώ, σύμφωνα τουλάχιστον με τους κύκλους της Bildeberg, να θεωρείται δεδομένη.
Την άποψη ότι, η Ελλάδα πρέπει να βγει από το ευρώ για να αναδομήσει την οικονομία της ένα δικό της νόμισμα, εξέφρασε μιλώντας στο Bloomberg, ο καθηγητής οικονομικών του Harvard, Martin Feldstein. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο διάσημος οικονομολόγος, δεν υπάρχει άλλη λύση και πρόσθεσε ότι, η έξοδος της χώρας από το ευρώ θα δημιουργούσε χάος για μικρό όμως διάστημα ενώ η δραχμή θα μπορούσε να υποτιμηθεί έναντι των υπολοίπων νομισμάτων για να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη και να δοθεί ώθηση στην απασχόληση. Επίσης, σύμφωνα με τον Feldstein η Ιταλία βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, ενώ τόνισε ότι, στην Ισπανία η κυβέρνηση πρέπει να εμποδίσει την περιφερειακές αρχές να αυξήσουν το έλλειμμα, που αποτελεί μεγαλύτερο πρόβλημα από την τραπεζική κρίση. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αντιληφθεί ότι η κρίση είναι σοβαρή και αν και τους λείπει η μακροπρόθεσμη στρατηγική.
Μια βασική λεπτομέρεια σε αυτό το σημείο. Ο κ Martin Feldstein είναι από υψηλότερα στελέχη στην ιεραρχία της Bilderberg και οι δηλώσεις του μόνο τυχαίες δε μπορούν να θεωρηθούν, ειδικά αν λάβει κανείς ότι ..
έρχονται μόλις λίγες ημέρες μετά την ετήσια συνέλευση της λέσχης.
Γενικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με όλες οι πληροφορίες, τα στελέχη της bildeberg ήταν ξεκάθαρα στο ότι η ελληνική οικονομία θεωρείται πλέον νεκρή και η μόνη σωτηρία για την Ελλάδα είναι η έξοδος από το ευρώ, κάτι το οποίο όπως αναφέραμε τόνισε και ο Martin Feldstein στις δηλώσεις.
Πέραν όμως των παραπάνω υπάρχει και ακόμη ένα περίεργο δημοσίευμα το οποίο το GFF αποκάλυψε χθες και το οποίο δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα των Σκοπίων. Μάλιστα, το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι το ίδιο άρθρο υπήρχε, μεταφρασμένο (χωρίς να αναφέρεται κάποια πηγή) και σε άλλες 2 εφημερίδες της Ανατολικής Ευρώπης, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά για την προέλευση των όσων αναφέρονται. 
Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρονταν, ότι οι ηγέτες της παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης (Bildeberg) έχουν αποκλείσει από την ζώνη του Ευρώ ορισμένα κράτη. Η άτυπη ισχυρή ομάδα ολοκλήρωσε την ετήσια συνάντησή της στις ΗΠΑ. Τα 120 μέλη της ομάδας φέρεται να αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα να παρασυρθεί στο χείλος της αβύσσου, όπως αναφέρεται με χαρακτηριστικό τρόπο στα εν λόγω δημοσιεύματα. Η ομάδα Μπίλντερμπεργκ συνεδρίασε φέτος στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Μάριον της Βιρτζίνια. Η συνάντηση διήρκεσε 4 ημέρες, δηλαδή, μία ημέρα περισσότερο από το προβλεπόμενο πρόγραμμα.
Η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση ποτέ να εξοφλήσει τις οφειλές της. Ποτέ. Και δεν είναι η μόνη. Η Ελλάδα είναι νεκρή, μεταδίδει μια άγνωστη πηγή που υποτίθεται ότι συμμετείχε στη συνάντηση της παγκόσμιας κυβέρνησης που αποτελείται από τους πιο ισχυρούς τραπεζίτες, οικονομολόγους, πολιτικούς, μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης και μέλη βασιλικών οικογενειών. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η απόφαση για την καταστροφή της Ελλάδας είχε παρθεί από το 2009, μετά τη Συνεδρίαση της Λέσχης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ενώ λίγους μήνες μετά η χώρα μας κηρύχθηκε σε χρεοκοπία.
Το πλέον εντυπωσιακό όμως το αφήσαμε για το τέλος. Όπως μας πληροφόρησαν, η συγκεκριμένη Σκοπιανική εφημερίδα που δημοσίευσε τα παραπάνω, υπάρχει η φήμη σε όλη τη χώρα των Σκοπίων ότι ανήκει πλειοψηφικά στο διάσημο κερδοσκοπό George Soros, ο οποίος ως γνωστών διατηρεί στενές σχέσεις με τα Σκόπια, ενώ από την αρχή ουσιαστικά της κρίσης μιλούσε για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha