Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

EURO 2012 ΙΤΑΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ ( PRE GAME )



 Με στόχο τη νίκη που θα την φέρει στα προημιτελικά του EURO 2012, η Κροατία αντιμετωπίζει αύριο (19:00 ώρα Ελλάδας) την Ιταλία. Η αναμέτρηση θα γίνει για την 2η ημέρα του Γ` ομίλου, στο χωρητικότητας 40.000 θέσεων «City Stadium» του Πόζναν.

Στην πρεμιέρα οι Κροάτες επικράτησαν άνετα με 3-1 της Ιρλανδίας και κατά διαστήματα απέδωσαν αξιόλογο ποδόσφαιρο, κάτι που θα επιδιώξουν να κάνουν και απέναντι στους Ιταλούς. Ο Σλάβεν Μπίλιτς αναμένεται να στηρίξει την επιθετική λειτουργία της ομάδας του στους Μόντριτς και Μάτζουκιτς, ο οποίος σκόραρε δις στην αναμέτρηση με τους Ιρλανδούς και δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα. Στα μετόπισθεν η εμπειρία του Πλετίκοσα προσφέρει σιγουριά, ενω οι Τσόρλουκα και Σρνα θα αναλάβουν να περιορίσουν τους επιθετικούς της Ιταλίας.


Από την πλευρά του, ο Τσέζαρε Πραντέλι, που καθοδήγησε ιδανικά τους παίκτες του στο 1-1 με την Ισπανία, αναμένεται να δώσει βάρος στην μεσαία γραμμή, με τον Πίρλο να ηγείται της επιθετικής ανάπτυξης και τους Κασάνο Ντι Νατάλε στην γραμμή κρούσης. Ο Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια αποτελεί εγγύηση, ενώ οι Μπονούτσι, Κιελίνι και Μάτζιο θα αναλάβουν την αμυντική λειτουργία της «σκουάντρα ατζούρα», που με νίκη θα γίνει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΙΤΑΛΙΑ (Τσέζαρε Πραντέλι, σύστημα 3-5-2): Μπουφόν, Μπονούτσι, Ντε Ρόσι, Κιελίνι, Μάτζιο, Μότα, Πίρλο, Μαρκίζιο, Τζιακερίνι, Κασάνο, Ντι Νατάλε.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Σλάβεν Μπίλιτς, σύστημα 4-4-2): Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Σίλντενφελντ, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Βουκόγεβιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Μάτζουκιτς, Γέλαβιτς.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha