Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Κομπίνα με τα Πόθεν Έσχες υπουργών, βουλευτών κ.α.





Αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr, αναφέρουν ότι ο έλεγχος των πόθεν έσχες των υπουργών βουλευτών, πρώην βουλευτών , πρόεδρων ΔΕΚΟ και άλλων αξιωματούχων ανατέθηκε σε ιδιωτική ελεγκτική εταιρία. Το περίεργο είναι ότι η ιδιωτική ελεγκτική εταιρία που ανέλαβε τον έλεγχο των πόθεν έσχες με ανάθεση του ελληνικού κοινοβουλίου έχει την ίδια διεύθυνση και το ίδιο τηλέφωνο και τους ίδιους μετόχους άλλης ελεγκτικής εταιρίας η οποία πρόσφατα είχε ελέγξει υποθέσεις όπως το Βατοπέδι, η Siemens , το Alter, η Proton, επιχειρηματίες κομπιναδόρους του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου και όλους τους είχε βγάλει λάδι με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο. Προφανώς επειδή ..
οι αρμόδιοι δεν τολμούσαν να αναθέσουν στην εκτεθειμένη ελεγκτική εταιρία ευθέως τη δουλειά του ελέγχου του πόθεν έσχες των πολιτικών εφηύραν το κόλπο, δημιουργήθηκε μία νέα ελεγκτική εταιρία με τα ίδια γραφεία, το ίδιο τηλέφωνο και τους ίδιους μετόχους.
Οι ελεγκτικές εταιρίες στην Ελλάδα είναι 4 και στη μία Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ήταν μέχρι πρότινος ο νυν υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης.
Τα μέλη της ελεγκτικής εταιρίας που έβγαλε λάδι όλες τις λαμογιές είχε Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη και πολλά μέλη της εταιρίας έχουν στενές σχέσεις με υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη.
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.




Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha