Popular Post

Blogger Themes

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ο πρωθυπουργός διόρισε τον κολλητό του στο ΣΔΟΕ





Φύγε εσύ, έλα εσύ. Το μόνιμο γαϊτανάκι του ελληνικού κράτους, που και γι' αυτό το λόγο δεν έγινε ποτέ κράτος. Όταν αλλάζει μια κυβέρνηση αλλάζουν και όλοι οι άνθρωποι των νευραλγικών πόστων λειτουργίας του κράτους. Το ίδιο συμβαίνει και όταν αλλάζει ένας υπουργός. Σε κάθε κυβερνητική αλλαγή ορμούν σαν τις ακρίδες «τα δικά μας παιδιά» με τεράστιες διοικητικές και οικονομικές απώλειες.
Πρόσφατο παράδειγμα εχθές.
πριν φύγει για τις διακοπές του ο πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς είπε να ταχτοποιήσει ένα δικό του άνθρωπο. Με εντολή του υπουργού οικονομικών παύθηκε το αφεντικό του ΣΔΟΕ εισαγγελέας κ. Διώτης που είχε διοριστεί από την κυβέρνηση Παπαδήμου και στην θέση του τοποθετήθηκε ο κ. Αναστασόπουλος.
Τι είναι ο κ. Αναστασόπουλος; Διευθυντής της εφορίας Μεσσήνης και διευθυντής του πολιτικού γραφείου..
Καλαμάτας του κ. Σαμαρά επί χρόνια. Θεωρείτε από τους πιο κολλητούς ανθρώπους του πρωθυπουργού.
Αν είναι άξιος για αυτή την νευραλγική θέση θα δείξει, αλλά για να μπορέσει να δράσει θα πρέπει να ενημερωθεί. Για να μάθει τα κόλπα της υπηρεσίας θα περάσουν μήνες. Για να ενημερωθεί για τις ανοιχτές και κρυφές σκανδαλώδεις υποθέσεις θα περάσουν χρόνια. Ένας διορισμός που αποτελεί εκ των πραγμάτων σε ώρες μεγάλης οικονομικής κρίσης κυβερνητικό δώρο για τους φοροφυγάδες.




Πηγή

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha