Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

HALANDRI NEWS · Έπιασαν τον "Σόλωνα"



Επιτέλους το Τμήμα Εκβιαστών έκανε και μια σύλληψη. Στις 1.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, συνέλαβε τον σεσημασμένο «Σόλωνα» με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ο «Σόλωνας» γνωστός στον κόσμο της νύχτας για την ανεξάντλητη μυϊκή του δύναμη, φέρεται την 1η Νοέμβρη στο Χαλάνδρι να πυροβόλησε κατά του 44χρονου ονόματι Μακρυγιάννη, ο οποίος όμως δεν έχει καμία σχέση με τον γνωστό ισοβίτη Μιχάλη Μακρυγιάννη.

Σε βάρος του  κατηγορούμενου που δεν βρήκε τον στόχο του, εκκρεμεί όμως καταδικαστική απόφαση [6ετούς κάθειρξης]  του τριμελούς εφετείου Αθηνών για σωματική βλάβη σε επεισόδιο που είχε προκληθεί σε νυχτερινό κέντρο το 2008.
Ο «Σόλωνας» πριν από 2,5 χρόνια στους Αμπελόκηπους κατηγορήθηκε για το θάνατο του  επιχειρηματία Μιχάλη Γιαννουσάκη, πρώην συζύγου της  Αλέκας Κανελλίδου, γνωστού και ως Μike.
Ο δράστης γρονθοκόπησε  στο πρόσωπο μέσα στο κλαμπ «Mike’s Irish» τον 63χρονο ιδιοκτήτη του,  ο οποίος λίγες ώρες μετά άφησε την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Ο κατηγορούμενος μετά τη σύλληψή του κατάφερε να αποφυλακιστεί, καθώς ο θάνατος του επιχειρηματία αποδόθηκε σε καρδιακό επεισόδιο. 
 Στις 30 του περασμένου  Σεπτεμβρίου ο «Σόλωνας» και ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του είχε δεχθεί πυροβολισμούς από δράστες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Ζαΐμη. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha