Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Βάλτε τζίφρες αλλιώς γυρνάμε στη δραχμή!



Το δίλημμα παραμένει προς το παρόν αναπάντητο, με τους εταίρους να ξεκαθαρίζουν, πλέον, ότι εάν δεν δοθούν έγγραφες δεσμεύσεις εκ μέρους της Ελλάδας, έως την προσεχή Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, δεν πρόκειται να εκταμιευθεί η 6η δόση των 8 δισ. ευρώ. 


Βέβαιος ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα κάνουν το καθήκον τους, προκειμένου να τελειώσει το θέμα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μετά τη συνάντησή του με τον.......
Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, την Τρίτη, στο Λουξεμβούργο. 

Ο πρόεδρος του Eurogroup ξεκαθάρισε ότι οι γραπτές δεσμεύσεις, οι οποίες ζητούνται, αποτελούν προϋπόθεση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου προς τη χώρα μας. 

Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος εξέφρασε παράλληλα την πεποίθησή του ότι η έκδοση ευρωομολόγων ή αντίστοιχων εργαλείων μπορεί να δώσει λύση στην κρίση χρέους που ταλανίζει την ευρωζώνη. 
Ένα βήμα περισσότερο προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, την Τρίτη. 

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του ο Κεες ντε Γιάγκερ ζήτησε με τον πλέον σαφή τρόπο την έγγραφη δέσμευση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την εφαρμογή της πολιτικής που θα συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση, ξεκαθαρίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση οι Έλληνες δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ. 
Την ίδια στιγμή, τα ταμειακά διαθέσιμα του ελληνικού κράτους επαρκούν έως τις 15 Δεκεμβρίου, και είναι αυτονόητο ότι εάν έως τότε δεν έχει εισρεύσει η δανεική βοήθεια, τότε είναι μονόδρομος η επιστροφή στη δραχμή...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha