Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγελία για εξευτελισμό γυναικών σε διαγωνισμό του Λιμενικού



Καταγγελία για εξευτελισμό γυναικών σε διαγωνισμό του Λιμενικού
Την διερεύνηση καταγγελίας υποψήφιας σε διαγωνισμό του Λιμενικού Σώματος ζήτησε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, κατά τη διάρκεια της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής στην οποία συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Ισότητας.

Η βουλευτής ανέφερε ότι η εν λόγω υποψήφια κατήγγειλε ότι οι συνυποψήφιες του διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, ελληνικής ακτοφυλακής ειδικότητας νομικού, αναγκάστηκαν χωρίς προηγουμένως να το γνωρίζουν από την προκήρυξη σε υγειονομική εξέταση.
Κατά τη διάρκεια της εξέτασης οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να γδυθούν ενώπιον της υγειονομικής επιτροπής που απαρτιζόταν από άνδρες γιατρούς και μία γυναίκα.
Η γυναίκα γιατρός αφού τις ακροάστηκε αποχώρησε από την αίθουσα. Στη συνέχεια και ενώ ήταν γυμνές οι υποψήφιες αναγκάστηκαν να κάνουν κάμψεις, κουτσό και να τρέχουν μέσα στην αίθουσα υπό τα βλέμματα όλης της επιτροπής και των συνυποψήφιων τους και υπό τα σεξιστικά σχόλια μάλιστα των γιατρών.
Η κ. Αμμανατίδου- Πασχαλίδου τόνισε ότι εφόσον ισχύουν οι καταγγελίες τίθεται θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης και βάναυσης προσβολής της προσωπικότητας των υποψηφίων και ζήτησε την άμεση διερεύνηση του

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha